Infinite Freedom

het strategische én het energetische aspect van geld, zodat jij Ultiem Vrij gaat Leven op JOUW voorwaarden, MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business en Geld in overvloed naar je toestroomt.

Met de infinite Freedom masterclass ontdek je;

✅ Wat dé shift is die jij mag maken om uit je vicieuze cirkel te komen, waardoor je stopt met uitstellen en eindelijk echt gaat DOEN waarvoor je hier op aarde bent.

✅ Je ontdekt hoe je meer rust en vrijheid gaat ervaren in je leven. En;

✅ Hoe je meer tijd krijgt om de dingen te doen die je écht graag zou willen doen.

✅ Exact wat je moet doen om meer geluk & energie te ervaren in je leven, zodat je vanuit díe frequentie een consistente stroom aan klanten aan kunt gaan trekken en mega impact kunt maken met je online business.

Infinite Freedom!

Ik vertel je hoe je dé shift kan maken die er op korte termijn voor kan zorgen dat je door je groei plafond heen breekt en het VRIJE leven
gaat leven waar je zo naar verlangt.

En let op:
NIET door harder te werken, maar wat je gaat ontdekken is hoe je deze doorbraak op een super LEUKE manier bereikt, die ook nog eens effortless voelt.

DIT LEVERT de Infinite Freedom je op:

vRIJER LEVEN

Zodat je kunt gaan leven op JOUW voorwaarden en je meer rust, plezier, succes, vrijheid en voldoening ervaart

bETERE MONEY FLOW

Zodat je alles kunt gaan doen- en kopen, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

dOORBRAAK

Zodat je jouw licht grootser kan laten schijnen en meer impact gaat maken, met dat waarvoor je hier op aarde bent. 

Je haalt het maximale uit deze Infinite Freedom Masterclass als je:

  Een kennisondernemer bent: Coach, consultant, trainer, mentor, marketeer. Of actief bent in de dienstverlening; bijvoorbeeld een kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste die ook cursussen aanbiedt (of wil aanbieden) 

  Zoveel mogelijk mensen wilt helpen met jouw aanbod.

  Vóelt dat er meer is voor jou in dit leven (meer vrijheid en meer geld), ondanks dat meerdere mensen uit je directe omgeving je niet snappen / supporten in jouw grootste ambitie. 

  Je vaak anders voelt dan de massa. Regelmatig ervaar je eenzaamheid, maar dat weerhoudt je er niet van om echt voor de creatie van jouw droomleven mét dat succesvolle bedrijf te gaan.  

RESULTATEN VAN HELDINNEN

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

eenmalige investering

Nu geen 794,
maar slechts:

27,-

ex btw