Infinite Business

het strategische én het energetische aspect van groeien met je bedrijf, zodat jij Ultiem Vrij gaat Leven op JOUW voorwaarden, MASSIVE Impact maakt met jouw Online Business en Geld in overvloed naar je toestroomt.

Met de infinite Business Masterclass, ga je leren:

✅ Hoe je nooit meer hoeft te leuren en te sleuren voor klanten, maar dat ze simpelweg voor je in de rij staan. 

✅ Hoe je een consistente stroom aan ideale klanten aan kunt trekken voor je business (vanuit JOY!).

✅ Met een geweldig aanbod waar je helemaal enthousiast over bent. En;

✅ Waar je MEGA impact mee kunt maken, zonder dat jij 24/7 hoeft te werken, zodat je én de wereld mooier maakt én zelf vrijer kunt leven met meer plezier.

Infinite Business!

Life Changing gaat het zijn, want je gaat ontdekken hoe je een bedrijf creëert waarmee je kunt werken waar-, wanneer- en met wie je dat wilt.

En op zo’n manier dat je het nooit zat bent en dat het voor altijd (Infinite) met je mee kan groeien. Zodat je MEER impact kan gaan maken op een manier die goed voelt voor jou, met een aanbod dat je oneindig (Infinite) op kunt schalen, je dus door je groeiplafond heen breekt en je Infinite Freedom niet tijdelijk is, maar voor altijd.

DIT LEVERT de Infinite Business je op:

vRIJER LEVEN

Zodat je zelf je agenda in kunt delen, dus leven en ondernemen op JOUW voorwaarden. Hierdoor ervaar je meer Vrijheid, Overvloed & Voldoening ervaart

bETERE MONEY FLOW

Zodat je alles kunt gaan doen- en kopen, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

dOORBRAAK

Zodat je jouw licht grootser kan laten schijnen en meer impact gaat maken, met dat waarvoor je hier op aarde bent. 

Je haalt het maximale uit deze Infinite Business Masterclass als je:

  Een kennisondernemer bent: Coach, consultant, trainer, mentor, marketeer. Of actief bent in de dienstverlening; bijvoorbeeld een kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste die ook cursussen aanbiedt (of wil aanbieden) 

  Zoveel mogelijk mensen wilt helpen met jouw aanbod.

  Vóelt dat er meer is voor jou in dit leven (meer vrijheid en meer geld), ondanks dat meerdere mensen uit je directe omgeving je niet snappen / supporten in jouw grootste ambitie. 

  Je vaak anders voelt dan de massa. Regelmatig ervaar je eenzaamheid, maar dat weerhoudt je er niet van om echt voor de creatie van jouw droomleven mét dat succesvolle bedrijf te gaan.  

RESULTATEN VAN HELDINNEN

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

eenmalige investering

Nu geen 794,
maar slechts:

27,-

ex btw