High End Heldinnen programma

Exclusief 1 op 1 coachingstraject voor zelfbewuste en ambitieuze vrouwen die willen knallen met hun business

Je bent onderneemster en jij…

Voelt dat je de goede stap hebt genomen om voor jezelf te beginnen en hebt al aardig wat staan. Maar… het stroomt allemaal nog niet zoals je wilt. Het is tijd om meer betalende klanten aan te trekken en je impact te vergroten, maar HOE dan?!

Je ervaart belemmerende overtuigingen als ‘ik ben niet goed genoeg, ik moet het alleen doen, wie ben ik nou’ of ‘kan ik dit wel?” en daar ben je he-le-maal klaar mee! Je wilt vrij leven! Vrij om te werken waar, wanneer en met wie je dat wilt én je wilt financiele vrijheid creëren. 

Je wilt ook af van de angst dat het misschien toch niet gaat lukken en bent er klaar voor om écht het verschil te gaan maken. You’re out of patience, it’s time to get help! 

Tijd voor een gids die het pad al bewandeld heeft en jou de routebeschrijving naar een vrij leven geeft.

Met mijn kennis en ervaring als coach, healer, trainer en ondernemer, in combinatie met mijn energie, enthousiasme en daadkracht, begeleid ik jou met liefde 1 op 1.

Dit kun je verwachten:

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor! Samen met mij  ga je stap voor stap aan de slag zodat je  écht dat vrije leven gaat creëren waar je zo naar verlangt. Ik spiegel je met liefde, ben jouw stok achter de deur en zorg dat jou blinde vlekken zichtbaar worden zodat je razendsnel groeit. 

De 'hoe dan' wordt (eindelijk) helder

Ondernemen is een systeem: Door de juiste stappen te zetten, trek je binnen no time klanten aan, schrijf je wervende teksten als een pro, word je expert in jouw niche en kun je eindelijk gaan knallen met je business vanuit de juiste energie!

Cut the Crap!

Weg met de belemmerende overtuigingen en angsten! Samen zorgen we er voor dat (eindeljk) afkomt van je mentale blokkades.

Dankzij dit traject ga jij écht DOEN! 

We werken aan de juiste energie, mindset én strategie wat gaat zorgen voor MAGIC!

Wet van Aantrekking

Je leert ondernemen met de Wet van Aantrekking, zodat je eindelijk aan kunt trekken waar je zo naar verlangt! 

We combineren deze Universele Wet met eenvoudige BEWEZEN Marketing- en Sales strategieën; een unieke combinatie tussen spiritualiteit en daadkracht. 

Z

Focus & Vrijheid!

Je krijgt gegarandeerd meer focus zodat de tijd die je besteedt aan je bedrijf ook daadwerkelijk geld en klanten oplevert.

Daarnaast leer je efficient werken, want naast je business wil je ook lekker VRIJ leven toch?!  

Dit traject is alleen voor jou,

Als jij:

  Geen echte starter meer bent en de basis hebt gelegd

 Verlangt naar échte VRIJHEID in je leven, je business én je financiën

 Ambitieus bent en echt wilt gaan knallen met je business

 Een voorbeeld wilt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen

 Openstaat voor spiritualiteit

 De verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw leven

 Je droombusiness wilt laten groeien en de wereld een stukje mooier maken

 Bereid bent om (meer) online zichtbaar te worden

 Crap wilt cutten en knopen door wilt hakken!

Over Kim

“Practice what I Preach”

Kim is het levende bewijs dat alles in dit leven mogelijk is, ongeacht hoe je opvoeding geweest is, of waar je vandaan komt. Haar vader overleed voor haar ogen toen ze 6 was en ze is, samen met haar broer, alleen door haar moeder opgevoed. 

Er was geen overvloed in het gezin en doordat Kim wel rijke vriendinnen had, dacht ze dat je alleen je eigen droom waar kon maken, als je rijke ouders had en die had zij niet…

Jarenlang heeft ze zichzelf verstopt achter een masker van eten, probeerde ze te voldoen aan de verwachtingen van anderen en raakte ze zichzelf volledig kwijt.  Onbewust was ze zichzelf, in de snelle wereld van de sales- en marketing, volledig voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ondanks haar lage energie besloot ze het roer om te gooien. Ze investeerde onwijs veel om te ontdekken wat ik wél kon realiseren en lukte het om in 2 jaar tijd:

✅20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅Tegen alle adviezen in haar baan op te zeggen
✅een succesvolle internationale coachpraktijk op te bouwen!  

Kim is super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Ze leeft een heerlijk vrij leven en kan elke dag doen wat ze het liefste doet. Ze zegt: “Als spiritueel businesscoach begeleid ik vrouwen van over de hele wereld naar een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf. Ik leer ze ondernemen van uit de juiste energie. Mijn kracht zit ‘m in het DOEN, samen met jou ervoor zorgen dat jij gaat doen waarvoor je hier op aarde bent. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.”

Ervaringen van Heldinnen

Lees hoe deze zelfbewuste en ambitieuze vrouwen de High End coaching ervaren hebben en wat het ze heeft opgeleverd. 

“Ik vond het spannend om zoveel geld uit te geven aan coaching, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Ik liep tegen onzekerheid aan en vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan.

Dankzij het coachtraject heb ik leren verkopen vanuit mijn hart en voelt het voor mij nu niet meer bezwaarlijk om mijn diensten aan te bieden. Inmiddels voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet!

Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin.

Kim is een goede coach: Ze is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf zodat je meer tijd en energie kunt steken in je core business!”

Laura Evers

Mindfullnesscoach

“Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN! Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat. Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Mindset en Lifestylecoach

“Ik twijfelde even of de investering het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!

Mijn nieuwe concept staat als een huis, heeft me al direct klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst!

Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan.

Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!”

Carlijn Appel

Dietist zonder dieet

Zo ziet het traject er uit:

Als blijkt dat wij een match zijn

 Voorafgaand aan het eerste gesprek ontvang je de ‘committment video’. Zo kun je meteen vanaf het eerste gesprek, het maximale uit het traject halen

 1x in de twee weken heb je 1 op 1 Skype coaching met Kim

 De andere week persoonlijk mail contact met Q&A

 Het traject is volledig op maat, gebaseerd op JOUW committment

 Je krijgt specifieke opdrachten, eventueel met extra trainingsvideo’s zodat je altijd precies weet hoe je iets aanpakt

 We vieren successen, want: Waar je op focus, GROEIT!

Voel je de excitment en heb je interesse in dit traject?

Vraag een cut the crap sessie aan!

 Daarin ontdek je:

 Welke blokkades je écht tegenhouden om voor jouw droombusiness te gaan

 Wat je nodig hebt om die obstakels te overwinnen 

 En als het klikt, en alleen dan, deel ik met je hoe ik jou persoonlijk verder kan helpen en hoe het persoonlijk, High End Heldinnen traject, er voor jou uit kan zien.

We vragen je het intakeformulier in te vullen, waarna je hoort of je geselecteerd bent voor een gratis sessie. 

“Kim is een zeer betrokken en doortastende coach. Ik zou haar dan ook aanraden bij vrouwen die op een spirituele en energieke wijze aan hun bedrijf en zichzelf willen werken. Vrouwen die hun visie scherp willen krijgen. Vrouwen die willen manifesteren!”

Francien Everts

Presentatrice

“De coaching heeft het me meer gebracht dan ik had durven hopen: Mijn week omzet is bijna verdubbeld, de relatie met mijn gezin is verbeterd en ik voel me beter dan ooit!”

Danielle ten Cate

Oprichter Mauties Mama

“Kim is een super fijn mens en een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil! Dankzij de coaching heb ik in een hele korte tijd mega stappen gemaakt en niet door harder te werken, maar vanuit de juiste energie!

Esther Slockers

Bariatrisch lifestylecoach

“Ik had geen idee welke kant ik op moest gaan met mijn business en was opzoek naar iemand waarmee ik stappen kon gaan zetten en dat is gelukt! Ik heb weer meer focus gekregen en verkoop mijn diensten veel beter!

Martine van den Berg

Oprichter Juf Tienie

Klaar om een vrij leven te creëren en te gaan knallen met je business?

 

Cut the Crap
and Chase your Dreams!