Een unieke healingsessie voor een financieel vrijer leven, waarbij geld in overvloed naar je toestroomt. 

✅ Doorbreek je (familie) patroon van het gevoel van tekort zodat je VRIJER kunt leven

✅ Sluit vriendschap met Geld en shift je energie naar een hogere frequentie, zodat je Geld moeiteloos aan kunt trekken

✅ Word een Magneet voor de vrijheid en financiële overvloed waar je zo naar verlangt

Deze Healing sessie is volledig gratis, indien je hiervoor inschrijft zal je naderhand wekelijks waardevolle mails ontvangen. 

mensen gingen je voor
0
vrijheid
0 %
minuten gratis healing
0

Money Medicine!

Dit is hét moment om je te bevrijden van ‘het gif’ dat je financiële leven in zijn greep houdt. Money Medicine is your call!

In een krachtige, unieke healing waar al meer dan 5.000 (!) zich voor hebben ingeschreven, gaan we 1.5uur aan de slag met een Geld (familie)opstelling. Hiermee heel je jouw energetische wonden rondom geld zodat je weer heel wordt en je een magneet kunt worden voor de financiële overvloed waar je recht op hebt!

​Laat je gegevens hieronder achter en ontvang ‘m direct in je mailbox:

DIT LEVERT de heALING OP:

vRIJER LEVEN

Zodat je kunt gaan leven op JOUW voorwaarden en je meer rust, plezier, succes, vrijheid en voldoening ervaart

bETERE MONEY FLOW

Zodat je alles kunt gaan doen- en kopen, zonder op de prijskaartjes te hoeven kijken.

dOORBRAAK

Zodat je jouw licht grootser kan laten schijnen en meer impact gaat maken, met dat waarvoor je hier op aarde bent. 

Je haalt het maximale uit deze Money Medicine Healing sessie als je:

  Een kennisondernemer bent: Coach, consultant, trainer, mentor, marketeer. Of actief bent in de dienstverlening; bijvoorbeeld een kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste die ook cursussen aanbiedt (of wil aanbieden) 

  Zoveel mogelijk mensen wilt helpen met jouw aanbod.

  Vóelt dat er meer is voor jou in dit leven (meer vrijheid en meer geld), ondanks dat meerdere mensen uit je directe omgeving je niet snappen / supporten in jouw grootste ambitie. 

  Je vaak anders voelt dan de massa. Regelmatig ervaar je eenzaamheid, maar dat weerhoudt je er niet van om echt voor de creatie van jouw droomleven mét dat succesvolle bedrijf te gaan.  

- Ioana

RESULTATEN VAN HELDINNEN

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik ben hier op aarde om mensen te begeleiden in het transformeren van hun gedrag en overtuigingen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.