Wil jij Knallen met je business, in verbinding met jezelf en het grotere geheel?

 

Download de gratis checklist!

Herken je dat..

Je wilt zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, echt gaan voor je eigen bedrijf, maar toch durf je het nog niet echt. 

Je baalt ervan dat het je nu energie kost en het frustreert je dat je het wel wéét, maar niet doet!

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Je rent jezelf makkelijk voorbij, de mannelijke energie overheerst en je zou zo graag die zachte, vrouwelijke energie ook wat meer toelaten. 

Je omgeving is ook niet echt supportive… Jij wilt GROOTS dromen en gaan doen, maar zij spreken continu hun twijfels uit, waardoor jij ook regelmatig twijfelt.

Hoe zou het zijn als..

Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent?

Je eindelijk echt gaat DOEN en volledig voor je passie gaat?

Hoe zou het zijn als jij weet wat je moet doen, welke stappen je te zetten hebt? Dat het zo helder is, dat je het echt alleen nog maar hoeft te doen? 

En dat je het niet alleen hoeft te doen, maar dat je iemand hebt die je stap voor stap begeleidt?

Hi, ik ben Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ik besloot het roer om te gooien. Ik ontwaakte de Heldin in mijzelf en begon met persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen (loopbaancoaching, transformatiecoaching en NLP), workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅en startte ik mijn eigen bedrijf.

En met succes! Binnen een jaar tijd kan ik leven van mijn eigen bedrijf (een online coachpraktijk) en kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe.

Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Spiritualiteit heeft mijn leven compleet veranderd en veel rijker gemaakt.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Ik besef me dat ik dat niet alleen kan realiseren en daarom coach ik anderen met liefde zodat zij óók kunnen gaan leven van hun missie en we daarmee samen de wereld mooier kunnen maken. Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Om deze reden heb ik een gratis checklist gemaakt, geheel in lijn met mijn motto: Cut the Crap and Chase your Dreams! En jij kunt ‘m nu geheel gratis downloaden!”

De oplossing voor jou:
De GRATIS
Cut the Crap Checklist

De 10 cruciale stappen die jij te zetten hebt om te knallen met je business,
in verbinding met jezelf en het grotere geheel!

d

Overzicht

De cruciale stappen om een goedlopend bedrijf te kunnen bouwen: o.a. zelfvertrouwen, zichtbaarheid en je ideale klant!

Verbinding

Hoe je kunt ondernemen in verbinding met jezelf en het grotere geheel. Spiritualiteit en business is een unieke combi!

Bijdragen en verdienen

Hoe je bij kunt dragen aan een mooiere wereld én er zelf van kunt leven.

Energie Balans

Mannelijke- en vrouwelijke energie in balans: je krijgt focus en structuur om je intuïtie te laten stromen.

Ervaringen van Heldinnen

“Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN! Dankzij Kim bleef ik in beweging en daardoor behaalde ik snel resultaat. Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! 

Margreet Feijten

Mindset- & Lifestyle coach

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik last van uitstelgedrag en faalangst en ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefde, daadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid!

De combinatie tussen business en spiritualiteit spreekt me onwijs aan, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!”

Fiona van Dijk

Componist, Singer Songwriter

“Ik twijfelde even of de investering het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!

Ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst en een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!”

Carlijn Appel

Dietist zonder dieet

Download nu gratis:

Je leert onder andere:

✅De cruciale stappen om een goedlopend bedrijf te kunnen bouwen.
✅ Hoe je dat doet in verbinding met jezelf en het grotere geheel. 
✅ Hoe je bij kunt dragen aan een mooiere wereld én er zelf van kunt leven
✅ Leven en ondernemen met de mannelijke- en vrouwelijke energie in balans 
✅ Hoe je in actie komt met behoud van je vrouwelijke zachtheid. 
✅ Wat het je oplevert als je de stappen toepast. 

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de checklist ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Klaar om te gaan staan voor wie je werkelijk bent?

Ontwaak de Heldin in jezelf en Cut the Crap and Chase your Dreams!