Afgelopen week organiseerde ik een Expert Masterclass met Human Design expert Lindy Stofbergen. Een super toffe, waardevolle én winstgevende samenwerking.

Al jaren werk ik samen met toffe ondernemers, verdien ik daar geld mee (op een hele leuke manier!) en.. nog nooit heb ik er eigenlijk iets over gedeeld. 

Tot nu!

Samenwerkingen zijn voor mij een van dé tools geweest om ontzettend snel te groeien met mijn bedrijf, zonder dat ik ads hoefde te draaien. 

In mijn eerste fulltime jaar als online ondernemer deed ik 100.000euro omzet, zónder advertenties. (Maar wel mét samenwerkingen).

En het jaar daarop schaalde ik door naar 250.000euro omzet en 400.000euro aan sales in het jaar daarop. 

MASSIVE groei dus, waarbij samenwerkingen eigenlijk nooit weg zijn geweest uit mijn business model. 

Tot vorig jaar. 

En daardoor kwam ik er meteen achter wat een ont-zettend gemis het is, als je niet op de juiste manier met mensen samenwerkt. 

Heel veel ondernemers weten dit ook niet.

Ze weten niet hoe je op een super leuke manier, moeiteloos geld kunnen verdienen met een samenwerking, maar jij kunt het leren!

Ik nam sowieso een geheime podcast voor je op. 

Misschien herken je het wel. Je bent best een beetje moe van het altijd maar zichtbaar moeten zijn op social media.. Niet omdat je het NIET leuk vindt, maar omdat het zo hard werken is.. Sterker nog, als je eerlijk bent, loop je regelmatig op je tenen omdat je energie levels best wel laag zijn. (maar er moet wel geld binnen komen… toch.. dus daar ga je weer op social..)

Met als gevolg dat je: 

 • Eigenlijk vanuit een lage energie zichtbaar bent en klanten niet echt makkelijk bij je kopen. 
 • Begint te twijfelen aan je eigenwaarde en aan je aanbod..
 • Je continu aan staat en je aandacht steeds bij je bedrijf is, in plaats van bij de mensen waar je van houdt. 
 • Je moet nog steeds hard werken voor geld en hebt niet de juiste manier om op een leuke manier geld te verdienen, terwijl jij andere dingen kunt doen. 

Niks nieuws, toch? Maar de oplossing…?

De meeste ondernemers houden zichzelf voor dat dit normaal is. Dat ondernemen ‘gewoon hard werken is’. Maar ook juist deze ondernemers, houden het eigenlijk niet heel veel langer meer vol. 

En dat terwijl ze zoveel mogelijk mensen willen helpen met hun aanbod. Op een LEUKE manier! 

Herkenbaar…?

Er is een reden waarom je steeds in dit patroon vervalt? 

En dat is niet omdat je niet hard genoeg werkt. Je werkt juist té hard en je vindt het niet écht leuk hoe het nu gaat (en dat straal je -onbewust- uit).

We leven in een online ondernemerswereld waar veel eenzaamheid heerst. 

Iedereen creëert z’n eigen eilandje (kijk maar naar alle eigen platforms en communities die iedereen zélf wil creëren…) 

Hierdoor laat je ontzettend veel geld liggen en bereik of help je niet de klanten die op jou zo hard nodig hebben. Zonde! 

En dat terwijl je, door de juiste samenwerkingen aan te gaan: 

 • Verbind je je met súper leuke, toffe en impactvolle ondernemers. Waardoor A: jij je minder eenzaam voelt. B: je voelt dat je er niet alleen voor staat in deze steeds groter wordende, online wereld. C: Geld verdient met een samenwerking!
 • Automatisch kan verkopen, ook als je energieniveau laag is, je op vakantie bent of door een transformatie heen gaat. Als je de juiste Methode kent, hoef je niet groots te lanceren en daar ook niet van te herstellen.  
 • Doorlopend inkomen kan genereren, zonder dat jij live aanwezig hoeft te zijn, je hebt de keuze en keuze is vrijheid. waardoor je geen omzet meer laat liggen.
 • Maar het allerleukste is, dat je veel minder tijd én energie hoeft te steken in het aantrekken van geld. Hierdoor kun je je focus gaan verleggen van ‘leuren en sleuren’ voor omzet en kun je meer waarde gaan creëren binnen je aanbod. Waardoor je volgers en klanten betere resultaten krijgen, jou aanbevelen bij anderen en je omzet nóg sneller kan groeien!  


Zie je hoe zo’n ‘simpel’ proces ENORM versterkend kan werken op langere termijn? 

Ik ga het je leren, in de Win-Win-(W)income training, geld verdienen met samenwerkingen die ik nu aan het maken ben. 

De samenwerking met Lindy vond ik namelijk weer zó inspirerend, dat ik besloot om mijn kennis hierover te gaan delen. 

Een dergelijke samenwerking wordt ook wel een ‘Joint Venture’ genoemd. Dat kan helemaal officieel in de vorm van een bedrijf, maar ik zie het graag als een super leuke, mega waardevolle samenwerking, waar 3 partijen een WIN uithalen. 

 1. Een WIN voor jou als ondernemer, want je levert op een unieke manier waarde aan je klanten, zonder dat jij er actief bij aanwezig hoeft te zijn PLUS je verdient geld zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. 
 2. Een win voor je samenwerkings partner want hij/ zij krijgt een podium binnen jouw netwerk / following / community, dus komt direct voor een warm publiek, wat zowel extra following als inkomsten op kan leveren zónder dat diegene hoeft te adverteren. EN diegene mag natuurlijk een aanbod doen voor jouw publiek, waar hij / zij inkomsten uithaalt. En omdat ze als expert voor jouw publiek staan, verhoogt dat direct de conversie kansen.  
 3. En het is een WIN voor je netwerk/ following / community omdat zij (gratis) toegang krijgen tot een expert. Waarbij ik keer op keer dankbare berichten krijg van mensen dat ze zo blij zijn dat ze via mij een healer gevonden hebben, een crypto expert of in het geval van mijn laatste samenwerking met Lindy, een Human Design expert. 


Hoe meer plezier je hebt in je business (en dat krijg je met zo’n samenwerking!), hoe magnetischer je wordt voor klanten en geld, hoe beter je je klanten kunt bedienen en hoe meer impact je maakt op de wereld. 

En dat wil je.

Leer geld verdienen met toffe samenwerkingen!

In deze training neem ik je mee achter de schermen van mijn Tonnen bedrijf, waarbij je leert:

 • Hoe je de juiste, leukste, beste, meest waardevolle én winstgevende samenwerkingen creëert voor jezelf, jouw partner én je following voor een echte Win-Win-Win situatie. Waarbij mensen ook écht waarde krijgen én het aanbod kopen. 
 • Hoe je iemand benadert voor een samenwerking. (Je krijgt er zelfs een VETTE bonus bij, maar daarover later meer). 
 • Welke stappen je exact moet zetten om een samenwerking op te zetten en zo winstgevend mogelijk is, zodat je dus geen omzet meer misloopt maar juist een BOOST gaat ervaren, zonder dat jij er harder voor hoeft te werken. 
 • Hoe je afspraken maakt over de promotie en inkomsten, zodat het een super smooth en leuk proces wordt, waarbij je én geld verdient én impact maakt én er even niet alleen voor staat. 
 • Hoe volgers en klanten nog meer fan van jou worden, zodat jouw verkopen ook moeitelozer gaan, zonder dat je pusherig overkomt. 


Wat krijg je concreet:

Toegang tot 5 mega waardevolle, praktische video trainingen 

Mét opdrachten zodat je ook echt wat kan DOEN met de informatie die je krijgt en je binnen no time toffe samenwerkingen aan kunt gaan die én impact maken én leuk zijn én geld opleveren.  

Concreet stappenplan, zodat je exact weet, wat je- wanneer moet doen. Waardoor je je  investering binnen no time terugverdient. 

PLUS, nu met BONUSSEN!

BONUS #1

Complete e-mail templates om je samenwerkingsaanvraag te versturen + een template om afspraken te maken + te optimaliseren + te evalueren. Alle templates kan (en mag) je kopiëren zodat het écht makkelijk voor je is. 

BONUS #2:

Extra videotraining van 45 minuten: Dé Geheime strategie voor een Vrij leven en consistente DROOMomzet maanden.

BONUS #3

Extra videotraining van 30 minuten: BOOST je eigenwaarde. Méga belangrijk, want waar je nu ook staat in je business, op elk level ervaar je dat je nóg verder mag groeien in je eigenwaarde, om die next level omzet aan te kunnen trekken, waar je zo naar verlangt. 

BONUS #4

Shortcut naar een VRIJ leven visualisatie. Met deze korte en super krachtige visualisatie van slechts 15 minuten, beïnvloed jij op een eenvoudige en hele positieve manier de aantrekkingskracht voor het vrije leven waar jij zo naar verlangt!

> JA! Ik wil geld verdienen met toffe samenwerkingen 

Je haalt het maximale uit deze training wanneer je:

 • Geen moeite hebt om zichtbaar te zijn 
 • Minimaal één aanbod hebt
 • Iets van een following hebt of bereid bent daarin te groeien
 • Een kennisondernemer bent: een coach,trainer, mentor, therapeut, marketeer (of als dienstverlener die ook cursussen verkoopt of dat wíil)  
 • Op zoek bent naar een super leuke en toffe aanvulling voor je businessmodel waarbij je voor jezelf én nieuwe partners én je following méga veel waarde creëert en je omzet moeiteloos verhoogt.


Je investering is 197,- en wanneer je nu instapt, krijg je een kortingscode van dezelfde waarde, die je in kunt wisselen als je eind september in Infinite stapt. 

Let op: deze aanbieding is nog slechts 3 dagen geldig. Daarna neem ik deze training op in Infinite, waarvan de prijs vele malen hoger is. 

YES! I’m in.

Ik kijk naar je uit!

Liefs, 
Kim