Freedom Mentoring

Experience

 

Spiritueel Business traject voor de gevestigde ondernemer die de En-En lifestyle wil creëren: En groeien met je bedrijf én meer tijd voor je gezin.
 

Kim Rietvink Spiritueel Business mentor

Je wilt:

Vrij leven mét een succesvol eigen bedrijf. Dat betekent dat je wilt dat je bedrijf blijft groeien voorbij een miljoen omzet, maar niet door harder te werken. Diep van binnen wil je namelijk écht meer aandacht voor je gezin, een lege agenda en meer rust in je hoofd zodat je weer lekker spontane dingen kunt doen.

Tegelijkertijd wil je ook meer impact maken omdat je wéét dat je een belangrijke missie hebt hier op aarde. Daarvoor moet je aanbod eenvoudiger en volledig aligned zijn met de nieuwe versie die jij geworden bent. Uiteraard met prijzen die de waarde representeren waarvan jij weet dat je het kunt bieden.

Je wilt jezelf meer vrij spelen en uit de dagelijkse operatie zodat jij je echt alleen nog maar bezig hoeft te houden met dat wat je leuk- en echt belangrijk vindt. Zowel binnen je bedrijf als binnen je gezin.

Je beseft je dat jouw groei niet alleen in strategie ligt, maar dat ook je leiderschap en spirituele groei. 

Als laatste heb je echt behoefte om verbondenheid te voelen met iemand die snapt wat er speelt op jouw niveau van ondernemen; die met je meedenkt, je ziet in jouw potentie en je voorziet van nieuw perspectief.

Je wilt die transformatie doormaken, en:

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach
Je bent niet op zoek naar alleen maar strategische guidance. Je wilt diepgang, jezelf uitdagen en groeien als leider.

Je beseft jezelf ook dat, om deze transformatie door te kunnen maken, je aan jezelf moet werken.

Je bent klaar voor een spirituele deep dive en staat open voor het onbekende avontuur (hoe spannend het misschien ook voelt).

Je wilt niet 80 uur per week werken, maar helemaal niks doen is ook niets voor jou. Zo’n 3 dagen per week werken, iets doen wat je het allerliefste doet (waar en wanneer jij dat wilt), dát is exact wat je wilt.

Je wilt het niet meer alleen doen. Je wilt een kijkje in de keuken bij iemand die al bereikt heeft wat jij wilt bereiken en daar wil je door begeleid worden.

Spiritueel Businesscoach

Voel jij die JA! ?

En ben je bereid om concessieloos te gaan leven en ondernemen en ben je 100% committed om er voor te gaan?

Dan nodig ik je uit voor de Freedom Mentoring Experience.

De investering voor dit persoonlijk afgestemde traject is: 

6 maanden vanaf 25.000,-

1 jaar vanaf 50.000,-

Deelname is alleen op basis van selectie dus vul via onderstaande button het aanvraag formulier in en dan spreken we elkaar snel. 

A leader is one who knows the way,
goes the way, and shows the way.

Freedom Mentoring Experience

Een Journey om jouw grootse transformatie te manifesteren, dat is de FME. Je gaat met persoonlijke begeleiding op zowel een spirituele- als business reis, zodat je meer omzet gaat draaien, in minder tijd.

We tunen in op jou. 

Wat jij wilt. 

Waar jij staat. 

En waar jij naartoe wilt groeien. 

We sparren samen, ik kijk over je schouder mee zodat je er niet meer alleen voor staat en. wecreëren een kneiter strak (en tof!) aanbod dat je moeiteloos verkoopt. 

En ik zie je voor wie je bent, in je volle potentie. 

Tot grootste dingen in staat, waarvan we (een deel van ) deze reis samen af gaan leggen. 

 

Nog steeds excited?
Lees dan verder!

Let op!

De Freedom Mentoring Experience is niet voor jou als jij:

 • Alleen maar wilt groeien voor de K’s
 • Niet open staat voor spiritualiteit
 • Liever alles ‘zelluf’ blijft doen.
 • Alles beter weet en niet openstaat voor bewezen strategieën.
 • Jezelf klein wilt houden.
 • Keihard wilt blijven werken.

Dit traject is wel voor jou als jij:

 • Een meer passief inkomen wilt genereren.
 • Investeren in jezelf normaal voor je is.
 • Efficiënt op wilt schalen met jouw business. Je wilt namelijk niet harder werken.
 • Jezelf serieus neemt en zelf de verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw vrije leven met een succesvol eigen bedrijf en je bereid bent te doen wat nodig is.
 • Open staat voor spiritualiteit en heling op meerdere lagen.
 • 0 concessies wilt doen en 100% committed bent!

Onderdeel worden van de Freedom Mentoring is alleen op basis van selectie,
de energie moet matchen.

Een van de Freedom Leaders die al JA heeft gezegd stuurde me deze berichtjes
(en dan zijn we nog niet eens begonnen maar de JA heeft al van alles in werking gezet. Energy baby!)

Dussss, vraag een intake aan als jij voelt dat dit voor jou is!
Kim Rievink Spiritueel Businesscoach

Over Kim

Kim was de eerste Spiritueel Businesscoach in Nederland en is inmiddels dé expert op gebied van Energetisch ondernemen.

Ze is de nr. 1 in de markt die bewezen basisstrategieën combineert met diepgaande spiritualiteit. Dankzij deze combinatie lukte het haar om in haar eerste fulltime jaar als ondernemer 100k om te zetten, haar business internationaal uit te bouwen binnen de 6 maanden daarna, op te schalen naar 250k (terwijl ze zwanger was, de wereld op slot ging én ze met verlof ging). 2022 sloot ze af met meer dan 400k omzet. 

Daarnaast is Kim moeder van een geweldige, mooie, slimme en lieve dochter Evi Fé, Getrouwd met Marc, de liefde van haar leven én is ze gezond, slank en fit!

 

Minder werken, meer verdienen met datgene waarvoor ik hier op aarde ben.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en het staat recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar Kim is het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht zij ook. Maar toen ze dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Kim ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ondernemers gaan nog harder werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk hebben ze niet de vrijheid en vervulling waar ze zo naar verlangen.

Focus, efficientie en groots denken is essentieel op Ultiem vrij te leven, de top. tebereiken en meer tijd voor je gezin te creëren.

Precies 3 van Kim haar grote krachten. PLUS daar komt de diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor Kim dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neemt ze jou mee op deze reis!

o.a. Deze Freedom Leaders gingen je al voor

Luister nu wat hun grootse keuze teweeg heeft gebracht, waarom ze voor de FME gekozen hebben en wat het tot nu toe al opgeleverd heeft:

Irene Poelert

Irene Poelert

“Ik dacht dat ik een hele online funnel moest maken met allerlei producten, maar ergens van binnen wist ik: ik heb nog iets anders te bieden,
maar ik durfde er nog niet naar toe.

Ik liep er zelf tegenaan: ‘Wat ga ik precies bieden’ en ‘Wie gaat deze prijs betalen’?

Tijdens de Kick off kwam Kim meteen tot de kern van de zaak en hebben we een Simple, High End aanbieding gemaakt.
Het voelde meteen: dit past bij mij en wie ik ben.

Zo goed dat ik mijn eerste Traject binnen een maand verkocht heb!

Kim combineert een soort magie met heel concrete stappen. Ze kan diep duiken, maar maakt het ook super concreet qua resultaten, handvatten en vaardigheden.

Ze heeft me geholpen om goed op mijn aanbod in te spelen en mijn bedrijf eenvoudig te houden.

Het is super duidelijk op welke doelgroep ik mij richt en hoe ik mijn product groots in de markt kan zetten.

Naast alle zakelijke resultaten, helpt Kim me echt om het rustiger aan te doen, in mijn eigen kracht te blijven en van daaruit te creëren. Ze verraste me ook met de telefoontjes, er is geen chit-chat. Het is erg gericht op wat er gebeurt? Wat is de volgende stap? En vanuit een hoger en groter perspectief.

Ik wilde met iemand werken die op een hoge standaard frequentie trilt en dat doet Kim. Ze communiceert heel duidelijk, staat echt voor wie ze is en toont haar kwetsbaarheid. Ze heeft visie en toont moed om deze visie uit te dragen, ook al is die misschien anders dan in de rest van de wereld.

De Freedom Mentoring Experience is echt een cadeautje voor mezelf!

En voor de lezer: het is een waar geschenk om het niet meer alleen te doen en te investeren in iemand die samen met jou het pad bewandelt. En als je voor Kim kiest, brengt ze haar scherpte, liefde en tonnen ervaring mee.

Ik raad je het FME-programma echt aan, als je een prachtig leven wilt creëren én iets aan de wereld wilt geven wat helemaal past bij wie je bent.”

Irene Poelert

“Ik ervaar Kim als een hele, hele fijne mentor. Een mensen-mens. Warm, straight en no nonsense. Opmerkelijk is hoe goed Kim luistert waardoor ik mij letterlijk gehoord voel. Daarmee ontvang ik elke keer wat ik nodig heb.

Ja, Kim onderscheidt zich hier echt wel in.

De samenwerking met Kim maakt dat ik een gezonde stok achter de deur voel en tegelijkertijd intrinsiek gemotiveerd ben in alles wat we tijdens de calls bespreken en ik vervolgens ‚doe’. Stap voor stap kom ik verder. Ik ben blij dat de Freedom Mentoring Experience een jaar duurt, zo kan ik zonder haast en dus vanuit vertraging ‚groeien’ op een manier die dichtbij mij staat.

Twijfel je of het FME jaartraject iets voor jou is? Ik zou willen zeggen: Soms hoef je het niet alleen te doen en is het fijn om hulp te vragen aan degene die het je kan geven. Ook al heb je al goede ideeën, en heb je het heel aardig op de rit. Go for it !”

Irene Poelert

Anneroos Sadeghi – de Wit

Voordat ik met Kim werkte, stond ik mezelf niet toe om echt GROOTSER te gaan..  Maar na ‘ja’ te hebben gezegd tegen de Freedom Mentoring, is er een heleboel veranderd!

Ik ben echt trots op mezelf in de manier waarop ik als persoon ben gegroeid: ik heb veel meer zelfvertrouwen, creëer kansen en samenwerkingen voor mezelf en ik heb een nieuw aanbod gemaakt met hogere prijzen, wat ik zonder de mentoring niet zou hebben gedaan.

Ook zou ik zonder de Freedom Mentoring niet in staat zijn geweest om de massive action te ondernemen en de grote beslissingen te nemen die ik nu heb genomen.

Bovendien ben ik dankbaar voor de steun die Kim ook biedt om bold te zijn in mijn communicatie. Dit helpt me echt om nog verder te groeien.

Irene Poelert

Wendy ten Wolde

Wat ik heb bereikt is een miljoen waard! Echt, wat ik heb bereikt van onschatbare waarde.

Ik heb nu meer tijd en aandacht voor mijn gezin, ik kan spontaan op pad gaan met mijn kinderen en ik heb het programma waar ik heel blij van word, moeiteloos en in veelvoud verkocht aan ideale klanten.

In korte tijd ben ik meer gefocust op wat echt belangrijk voor mij is. Ik doe veel minder, ik durf zelfs ‘nee’ te zeggen tegen inkomende verzoeken als mijn agenda te vol raakt en het Universum me onderweg steunt.

Waar ik naar verlangde is werkelijkheid geworden: ik leef de en-en levensstijl!

Investering:

 

6 maanden vanaf 25.000,-

1 jaar vanaf 50.000,-

De Freedom Mentoring Experience is niet voor iedereen. We selecteren bewust die ondernemers die er NU klaar voor zijn om alles te doen wat nodig is om een ​​leven en bedrijf op hun eigen voorwaarden te creëren massive impact, omzet én vrijheid. 

Laten we samen kijken of de FME iets voor jou is.
Vul via onderstaande button aanmeldformulier in en dan spreken we elkaar snel. 

There’s no reason for you to play small anymore
‘cause the Universe’ has big plans for you.
Now is the time to claim them and make a stand for the reason you came here on earth!