Freedom Mentoring

Experience

 

Uniek traject voor spirituele, ambitieuze vrouwen  die GROOTSER willen!

Voor onderneemsters die vrij willen werken, leven en zijn met (ruim) een Ton op de Bank én tijd voor je gezin én een succesvol bedrijf met de impact waarvoor je hier op aarde bent.

review Master Mind

Jij:

Bent er klaar mee om jezelf klein te houden, en je programma / trajecten voor te lage prijzen te verkopen.

Groeit wel met je business maar je houdt jezelf nog tegen en je voelt dat je soms (of regelmatig) terugvalt in oude patronen.

Je wilt korte metten maken met je belemmerende overtuigingen en wilt GROOTSER gaan.

Bent eigenlijk dag en nacht bezig met je business. Enerzijds zie je dat kracht, want inspiratie komt vaak als je UIT je bedrijf bent. Maar als je eerlijk bent voel je steeds meer onrust omdat je niet echt meer kunt genieten van je vrije tijd (met je gezin) en daar ben je klaar mee. 

Je bent het zat dat je agenda wordt bepaald door je klanten. En je komt er niet voldoende toe om aan je bedrijf te werken (en dus te groeien zoals je wilt). Je beseft jezelf dat je beter je grenzen aan moet geven maarr.. dat is nu net een dingetje..

Gelooft dat je iets waardevols te bieden hebt, je weet dat je het kan, probeert van alles en past van alles toe, maar het stroomt nog niet zo vrij als je zou willen. 

Hebt te weinig gelijkgestemden om je heen die én spiritueel zijn én grootse dromen hebben.

Je wilt:

Die ‘Badass Businesswoman’ worden die de GoTo person in jouw markt is. Waarover mensen zeggen bij een probleem “Oh dan moet je naar haar toe gaan! Zij is echt de beste om je te helpen!”

Jezelf dat goede salaris uit gaan betalen. Succesvol worden én tijd voor je gezin! Geen hobby voor jou maar een serieus succesvol bedrijf mét impact in de wereld.

Beter leren grenzen aan geven en met je business en je privé in lijn, zodat ondernemen gewoon fun is en JIJ bepaalt waar en wanneer je werkt (en wanneer niet)! 

Met gemak echt gemotiveerde klanten die jouw tips, tools en adviezen ook echt DOEN. Mensen die zélf de verantwoordelijkheid nemen en ook echt resultaten behalen, daar wil je mee werken!

Deze gemotiveerde klanten wil je geautomatiseerd in je inbox krijgen, zodat jij niet zo hard hoeft te (blijven) werken.

Je wilt gaan staan voor je waarde. Prijzen vragen die een goede afspiegeling zijn van jouw programma / traject want je wéét hoe goed het is wat je biedt.

Je wilt jezelf omringen met vrouwen die durven staan voor hun succes, hun dromen. Niet meer klein houden, maar groter. Fuck bescheidenheid!

Jij wilt GROOTSER!

Maar:

Je bent niet op zoek naar alleen maar strategische guidance. Je wilt diepgang, verbinding en op Spiritueel niveau kunnen sparren in combinatie met praktische tips & tricks voor je business.

Je beseft jezelf dat je, om die 100k echt op de bank te hebben en daar voorbij te gaan, je ook aan jezelf moet werken. 

Je bent klaar voor een spirituele deep dive en staat open voor het onbekende avontuur (hoe spannend het misschien ook voelt).

Je wilt niet 80 uur per week werken, maar helemaal niks doen is ook niets voor jou. Zo’n 3 dagen per week werken, iets doen wat je het allerliefste doet (waar en wanneer jij dat wilt), dát is exact wat je wilt.

Naast ‘vrij werken’ ben je toe aan de volgende stappen: vrij LEVEN! Dat betekent: een ton (of meer) op de bank én tijd voor je gezin!
En vrij ZIJN, als wezen: los van oude overtuigingen, ballast en energetische blokkades zodat je kunt stralen vanuit je eigen kracht / gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent.

Voel jij aan alles een dikke vette JAAAAAA?!!

Ben je bereid om 0 concessies te doen en 100% commetted te zijn?
Dan ben je klaar om spiritueel te gaan ondernemen en is de Freedom Mentoring voor jou!

Stop shrinking to the places you have already outgrown.
Think bigger and surround yourself with winners!

Freedom Mentoring

We gaan samen aan de slag om jouw vrije leven te creëren, met een ton op de bank én tijd voor je gezin waarin je volledig staat voor wie jij werkelijk bent en ontdekt wat voor grootse dingen je allemaal toe in staat bent!

Dit is echt een uniek concept in de markt, niemand anders biedt dit aan. We combineren diepgaande spiritualiteit en heling met praktische bewezen business strategieën zodat jij razendsnel én met joy kunt groeien, transformeren en échte vrijheid kunt ervaren terwijl je goed geld verdient én de wereld mooier maakt met jouw succesvolle bedrijf! Je gaat niet alleen aan de slag maar ook ERVAREN! Overvloed in een pure vorm. Zodat jij door deze ervaringen, moeitelozer in kunt tunen op deze hoge frequentie en for ever moeitelozer kunt blijven manifesteren.
Bam
Dat is nogal een statement.
Yes
En dat komt omdat ik in dit traject ook echt 0 concessies doe en zelf ook 100% committed ben.

We gaan een jaar lang samen aan de slag om meer te groeien vanuit ontspanning en commitment.

Nog steeds excited?
Lees dan verder!

Tijdens de Freedom Mentoring gaan we concreet zorgen voor:

Een consistente stroom aan ideale, gemotiveerde klanten, die geautomatiseerd bij je binnen komen.

Jouw vrije leven richting een ton op de bank én tijd voor je gezin.

Heling van fysieke, mentale en cellulaire blokkades om naast vrij werken en vrij leven, ook vrij te ZIJN.

Daarnaast levert de Freedom Mentoring je op:

Focus. Geen hapsnap meer met allemaal losse producten maar een stevig fundament waar je op kunt bouwen. Een helder doel, een helder startpunt, besluiten, committed zijn en gaan met die banaan. Op naar de 100k en daar voorbij!

Accountability. Dit is goud! We maken concrete afspraken die uitdagend voor je zijn maar die je energetisch ook kunt dragen zodat je ego geen ruimte heeft om je klein te houden en jij jouw grootse dromen kunt realiseren.

High Vibes, natuurlijk! Zodat jij die vibrationele match wordt voor het vrije leven waar je zo naar verlangt.

Spirituele ont-wikkeling. 

Dan nog goed om te weten:

Er is geen ruimte voor excuses, je bent 100% committed om er echt voor te gaan. Emoties en omstandigheden kunnen altijd op je pad komen, maar je bent bereid om daarmee te dealen en te doen wat nodig is.

Dit is een combinatie van een 1:1 traject gecombineerd met de kracht van een gelijkgestemde groep. 

Er zijn live dagen, online calls én een 3-daags spiritueel business retreat zodat jij ook fysiek uit je eigen omgeving bent en je echt maximale transformatie door kunt maken.

En je krijgt persoonlijke begeleiding van een Breathworkcoach en Hypnose Master voor maximale doorbraken en zodat je snel én vanuit rust, in verbinding met jezelf, kunt blijven groeien. 

De Freedom Mentoring is echt een programma met
0 concessies en 100% commitment zodat jij vrij kunt werken, leven en zijn!
Met een ton op de bank én tijd voor je gezin.

Het feit dat je niet weet ‘hoe dan’ betekent niet dat jouw grootse droom niet mogelijk is.
Het obstakel is slechts een uitnodiging van het Universum om een besluit te nemen, los te laten en de kans te grijpen die voorbij komt.

Let op!

De Freedom Mentoring is niet voor jou als jij:

 • Moeilijk doet over geld. De investering voor dit unieke Life Changing traject is 25k voor een heel jaar.
 • Het Is ook niet voor jou als jij alleen maar funnels wilt bouwen.
 • Jeuk krijgt bij het woord spiritualiteit, meditatie of visualisatie
 • Liever alles ‘zelluf’ doet.
 • Alles beter weet en niet openstaat voor bewezen strategieën.
 • Jezelf klein wilt houden.
 • Keihard wilt blijven werken.

Dit traject is wel voor jou als jij:

 • Bereid en in staat bent om in jezelf te investeren (in 1x of in termijnen).
 • Op wilt schalen naar een Ton op de bank én tijd voor je gezin met een business waarvoor je hier op aarde bent.
 • Zelf de verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw vrije leven met een succesvol eigen bedrijf en je bereid bent te doen wat nodig is.
 • Open staat voor spiritualiteit en heling op meerdere lagen.
 • 0 concessies wilt doen en 100% committed bent!

Onderdeel worden van de Freedom Mentoring is alleen op basis van selectie,
de energie moet matchen.

Een van de Freedom Leaders die al JA heeft gezegd stuurde me deze berichtjes
(en dan zijn we nog niet eens begonnen maar de JA heeft al van alles in werking gezet. Energy baby!)

Dussss, vraag een intake aan als jij voelt dat dit voor jou is!
Kim Rietvink

Over Kim

Ik ben Kim, Spiritueel Businesscoach en High Vibration healer. Ik ben de nr. 1 in de markt die bewezen basisstrategieën combineert met diepgaande spiritualiteit. Dankzij deze combinatie lukte het mijzelf om in mijn eerste fulltime jaar als ondernemer 100k om te zetten, mijn business internationaal uit te bouwen binnen de 6 maanden daarna, op te schalen naar 250k (terwijl ik zwanger was, de wereld op slot ging én ik met verlof ging) en in 2021 ben ik 3 dagen gaan werken en heb ik zowel in Q1 als in Q2 mijn targets van 27k en 45k ruimschoots gehaald.

Daarnaast ben ik moeder van een geweldige, mooie, slimme en lieve dochter. Getrouwd met Marc, de liefde van mijn leven én ben ik gezond, slank en fit!

Minder werken, meer verdienen met datgene waarvoor ik hier op aarde ben. 

 

Minder werken, meer verdienen met datgene waarvoor ik hier op aarde ben.

Kim Rietvink

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en ik besef me dat het recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht ik ook. Maar toen ik dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Ik ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ik zie mensen keihard gaan werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk heb je niet de vrijheid en vervulling waar je zo naar verlangt.

Focus, efficientie en groots denken is daarin essentieel. Precies 3 van mijn grote krachten. PLUS daar komt de diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor mij dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neem ik jou mee op deze reis!

Ervaringen van
First Class Heldinnen

Investering

Z

Jaartraject, eenmalige investering

Nu:

25.ooo,-

ex btw

Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

Voel je nog steeds een dikke vette JA!?

Meld je dan nu aan voor een intake:

There’s no reason for you to play small anymore
‘cause the Universe’ has big plans for you.
Now is the time to claim them and make a stand for the reason you came here on earth!