Ben jij klaar met de wirwar aan ideëen in je hoofd en verlang je naar vrijheid?

 

FOCUS!

Download nu GRATIS jouw FOCUSplan op 1A4 🚀

Dit levert het FOCUSplan je op:

Z

100% FOCUS

Je krijgt echt 100% focus zodat je weet wat je wél gaat doen om aan te trekken waar je naar verlangt! Wirwar aan ideeën uit je hoofd, op papier.

h

OVERZICHT

Geen hele boekwerken, maar jouw FOCUSplan op slechts 1A4! SUPER overzichtelijk zodat je precies weet wat je moet doen.

}

TIJD

Je weet precies wat je moet doen en wanneer, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van het leven met de mensen waar je van houdt!

BALANS

Niet alleen maar knallen, daar ben je al zo moe van. Je krijgt balans tussen leven en ondernemen, tussen de mannelijke ‘knal’ energie en de zachte, vrouwelijke energie.

VRIJHEID

Doordat jij focust, zend je de juiste energie uit en kan het Universum je geven waar je zo naar verlangt: Vrijheid!!!

Over Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅en succesvolle, internationale coachpraktijk op te zetten waar ik nu vrij van leef!

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto. Ben jij er klaar voor om een gelukkig en vrij leven te creëren, met een succesvol eigen bedrijf? Zorg dan voor FOCUS en download nu jouw FOCUSplan!

Resultaten van Heldinnen 

Ik had te weinig focus, zag door de bomen het bos niet meer en kwam niet op gang. Nu ik weer FOCUS heb, heb in een hele korte tijd mega stappen gemaakt:

Ik ben zichtbaar, ben actief in gesprek met mijn doelgroep, mijn product-prijsbepaling helder én ik heb mijn eerste trajecten verkocht.”

Esther Slockers

Bariatrisch Lifestyle coach

“Jaa super thema! Ik heb de planner met succes ingevuld en ook direct aan kunnen houden zonder moeite.

Voelt goed en tevens schept het ook duidelijkheid naar mijn man toe.”

Daniëlle ten Cate

Designer

“Ik ondernam van de hak op de tak en had enorme geldstress. Doordat ik vanuit angst ging ondernemen, stroomde niks meer en raakte ik mijn passie een beetje kwijt.

Inmiddels heb ik weer focus en onderneem ik weer vanuit mijn hart. Ik voel me vrijer dan ooit en heb meer omgezet dan ooit tevoren!”

Mieke Scherpenzeel

Mentor voor Girlbosses

 

Cut the Crap
and
Chase your Dreams!

Dowload nu jouw FOCUSplan

en krijg direct:

 100% FOCUS
✅ Overzicht
✅ Tijd
✅ Balans
✅ VRIJHEID!

 

 

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor het focusplan ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Tot hier gekomen?

 

Kappen met scrollen, het is tijd voor FOCUS!