Ben jij klaar met de wirwar aan ideeën in je hoofd en verlang je naar vrijheid?

FOCUS!

DOWNLOAD NU GRATIS JOUW FOCUSPLAN OP 1 A4!

keer gedownload
0
focus
0 %
in slechts 10 minuten
0

DIT LEVERT HET FOCUSPLAN JE OP:

100 % FOCUS

Je krijgt echt 100% focus zodat je weet wat je wél gaat doen om aan te trekken waar je naar verlangt! Wirwar aan ideeën uit je hoofd, op papier.

overzicht

Geen hele boekwerken, maar jouw FOCUSplan op slechts 1A4! SUPER overzichtelijk zodat je precies weet wat je moet doen.

tijd

Je weet precies wat je moet doen en wanneer, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van het leven met de mensen waar je van houdt!

balans

Niet alleen maar knallen, daar ben je al zo moe van. Je krijgt balans tussen leven en ondernemen, tussen de mannelijke ‘knal’ energie en de zachte, vrouwelijke energie.

vrijheid

Doordat jij focust, zend je de juiste energie uit en kan het Universum je geven waar je zo naar verlangt: Vrijheid!!!.

RESULTATEN VAN HELDINNEN

“Ik had te weinig focus, zag door de bomen het bos niet meer en kwam niet op gang. Nu ik weer FOCUS heb, heb in een hele korte tijd mega stappen gemaakt:

Ik ben zichtbaar, ben actief in gesprek met mijn doelgroep, mijn product- prijsbepaling helder én ik heb mijn eerste trajecten verkocht.”

Esther
Bariatrisch Lifestyle coach

“Jaa super thema! Ik heb de planner met succes ingevuld en ook direct aan kunnen houden zonder moeite.

Voelt goed en tevens schept het ook duidelijkheid naar mijn man toe.”

Daniëlle
Designer

“Ik ondernam van de hak op de tak en had stress. Doordat ik vanuit angst ging ondernemen, stroomde niks meer en raakte ik mijn passie een beetje kwijt.

Inmiddels heb ik weer focus en onderneem ik weer vanuit mijn hart. Ik voel me vrijer dan ooit en heb meer omgezet dan ooit tevoren!”

Mieke
Mentor voor Girlbosses

“The focus plan is working wonders! It shifted my attention from feeling guilty that I don’t focus on all my tasks (being a mom, my business, my job, my relationships, my home) every day. I give myself the permission to split my tasks and my focus throughout the week. Instead of guilt I now feel energy and happiness to be able to do all things within the dedicated plan.”

- Ioana

over kim

Practice what I preach.

Kim was de eerste Spiritueel Businesscoach in Nederland en is inmiddels dé expert op gebied van Energetisch ondernemen. Ze is de nr. 1 in de markt die bewezen basisstrategieën combineert met diepgaande spiritualiteit.

Dankzij deze combinatie lukte het haar om in haar eerste fulltime jaar als ondernemer 100k om te zetten, haar business internationaal uit te bouwen binnen de 6 maanden daarna, op te schalen naar 250k (terwijl ze zwanger was, de wereld op slot ging én ze 2liter bloed verloor bij haar bevalling). Het daarop volgende jaar sloot ze af met meer dan 400k omzet.

Daarnaast is Kim moeder van een geweldige, mooie, slimme en lieve dochter Evi Fé, Getrouwd met Marc, de liefde van haar leven én wonen ze op het magische eiland Bonaire.

Kim Rietvink SPiritueel Businesscoach Digital CEO
Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

Minder werken en meer verdienen.

Het lijkt voor velen te mooi om waar te zijn en het staat recht tegenover de maatschappelijke conditionering is, maar Kim is het levende bewijs dat het mogelijk is.

De fout die veel gemaakt wordt is dat mensen denken dat vrijheid is: werken waar en wanneer je dat wilt. Dat dacht zij ook. Maar toen ze dat binnen een paar maanden bereikte, voelde het leeg… En tuurlijk, werken waar en wanneer je wilt is een onderdeel van vrijheid maar er is nog veel meer!

Kim ontdekte de volgende stap: Vrij leven. Minder werken en meer
verdienen. In de tijd waarin we leven is dat mogelijk als je de juiste
systemen voor je hebt werken. Maar dan komt het marketing monster om de hoek kijken, de ratio neemt het over van het hart, ondernemers gaan nog harder werken (met weinig resultaat) en uiteindelijk hebben ze niet de vrijheid en vervulling waar ze zo naar verlangen.

Focus, efficientie en groots denken is essentieel op Ultiem vrij te leven, de top. tebereiken en meer tijd voor je gezin te creëren.
Precies 3 van Kim haar grote krachten. PLUS daar komt de
diepgaande spiritualiteit om de hoek kijken. Voor Kim dé key om volledig vrij te kunnen ZIJN. En met liefde neemt ze jou mee op deze reis!

TOT HIER GEKOMEN?

KAPPEN MET scrollen HET IS TIJD VOOR focus!