Yes, je bent erbij!

Super dat jij je hebt aangemeld voor mijn Masterclass ‘Duizenden euro’s omzet met een online product, zonder dat het af is’ 

De bevestigingsmail met alle praktische details is naar je onderweg. Heb je deze niet ontvangen? Check dan even goed je SPAM. 

MAARR… Terwijl jij op de bevestigingsmail wacht en de masterclass afspraak direct toevoegt aan je agenda zodat je AANWEZIG bent, 

wil ik je heel graag alvast op weg helpen naar dat Ultieme Vrije Leven met een succesvolle INIFNITE BUSINESS, 

alléén NU voor een no brainer prijs. 

Infinite Business

Ontdek de strategie zodat je kunt werken waar- en wanneer jij dat wilt! En creëer een succesvolle business waardoor je VRIJ kunt leven op jouw voorwaarden, terwijl je meer impact maakt én meer verdient. 

Met de infinite Business Masterclass, ga je in 2 uur Ontdekken:

✅ Hoe je kunt gaan werken waar- en wanneer je dat wilt. 

  Hoe je nooit meer hoeft te leuren en te sleuren voor klanten, maar dat ze simpelweg voor je in de rij staan. 

✅ Hoe je geautomatiseerd een consistente stroom aan ideale klanten aan kunt trekken vanuit JOY! Zodat je op de leukste manier, de leukste klanten aantrekt, ook als je niet aan het werk bent. 

✅ Met een geweldig aanbod waar je helemaal enthousiast over bent. En;

✅ Waar je MEGA impact mee kunt maken, zonder dat jij 24/7 hoeft te werken, zodat je én de wereld mooier maakt én zelf vrijer kunt leven met meer plezier.

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Je haalt het maximale uit Infinite Business als je:

  Een vrouw bent met GROOTSE dromen en verlangens. 

  Een kennisondernemer bent: Coach, consultant, trainer, mentor, marketeer. Of actief bent in de dienstverlening; bijvoorbeeld een kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste die ook cursussen aanbiedt (of wil aanbieden) 

  Zoveel mogelijk mensen wilt helpen met jouw aanbod.

  Vóelt dat er meer is voor jou in dit leven (meer vrijheid in tijd én geld).

  Je vaak anders voelt dan de Matrix Massa. Mogelijk ervaar je wel eens eenzaamheid, maar dat weerhoudt je er niet van om echt voor de creatie van jouw droomleven mét dat succesvolle bedrijf te gaan.  

Naast de bewezen succesvolle strategie die je leert, LEVERT Infinite Business je ook nog op:

Meer Vrijheid

Omdat je ontdekt hoe je een aanbod creëert waardoor je kunt werken waar- en wanneer je dat wilt. Op een manier dat het klanten- en geld oplevert, zonder dat jij uurtje factuurtje hoeft te werken. 

En jij zelf je agenda in kunt delen met dingen waar JIJ energie van krijgt. Hierdoor ervaar je meer Vrijheid, Overvloed & Voldoening!

bETERE MONEY FLOW

Zodra je snapt HOE je een Infinite Business creëert, kan geld moeiteloos naar je toestromen. Het is simpelweg een strategie met een aantal stappen waardoor je, zodra je die zet, dagelijks geld kunt ontvangen, zonder dat je meer uren hoeft te werken. Enn… zodat je alles kunt gaan doen- en kopen, zonder financiële druk.

focus

Je ontdekt dé stappen die je te zetten hebt om een VRIJ leven te creëren waarin je kunt werken waar- en wanneer je dat wilt. Zodat je jouw licht grootser kan laten schijnen, meer impact gaat maken en geld kunt verdienen met dat waarvoor je hier op aarde bent. 

RESULTATEN VAN HELDINNEN

Kim Rietvink Spiritueel Businesscoach

Over Kim Rietvink

Al jaren run ik een succesvolle online business, ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een geweldige dochter en woon ik met mijn gezin op Bonaire.

Ik mag mijn licht hier op aarde laten schijnen op het gebied van Geld, Business & Vrijheid. Het is echt mijn passie en missie om anderen (jou!) te begeleiden in de creatie van jouw vrije leven!

Via online trainingen, masterclasses, social media events en retreats heb ik geweldige, gedreven ondernemers zoals jij mogen begeleiden om ook een Vrij leven te creëren, met een succesvol bedrijf, waarbij Geld in Overvloed stroomt en je Agenda zo Leeg mogelijk is.

En daarom heb ik alleen op deze pagina het geweldige aanbod voor de Infinite Business training voor jou!

Klik hieronder om je direct aan te melden en besef jezelf: 

DOE HET. 

The World needs you. 

Liefs, 

Kim

eenmalige investering

Nu geen 97,
maar alleen op deze pagina slechts:

7,-

ex btw

LET OP: deze actie is alleen nu, op deze pagina geldig en komt daarna niet meer terug.