O.a. deze Heldinnen gingen je voor

Ervaringen

“Kim heeft de Heldin in mij ontwaakt”

Annelies van Bakel 

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik twijfels: ik het spannend vond om zoveel geld uit te geven, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Ik liep tegen onzekerheid aan en vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan als ondernemer en als coach.

Dankzij het coachtraject heb ik leren verkopen vanuit mijn hart en voelt het voor mij nu niet meer bezwaarlijk om mijn diensten aan te bieden. Inmiddels voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet!

Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin.

Kim heeft me geleerd om in te zien dat ik mijn klanten eigenlijk iets ontneem, als ik ze mijn diensten niet aanbiedt. Kim is een goede coach: Ze is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf zodat je meer tijd en energie kunt steken in je core business!

– Laura Evers – Lifecoach voor een relaxter leven

“De VIP Sessie heeft mij zo ongelooflijk veel helderheid gegeven! Het was intentie om mezelf echt open te stellen en te doorbreken van hetgeen wat mij nu in mijn onderneming blokkeerde om echt de klanten aan te trekken die ik aan wil trekken.

Eindelijk is het mij helder waarin ik mijn klanten mag gaan begeleiden, én wie mijn ideale klant is. Ik zit weer volledig in mijn eigen energie, waardoor ik echt vanuit mijn eigen kracht mijn verhaal kan gaan delen met als gevolg dat ik nu echt de klanten begin aan te trekken, waarmee ik wil werken!

In één middag heb ik zo ongelooflijk veel inzichten opgedaan en zulke enorme stappen gezet dat ik nu voor het eerst weer vertrouwen heb in mezelf als onderneemster! Kim begeleidt je op een zachte, maar hele krachtige manier naar meer focus en helderheid. Kim heeft voor mij echt een perfecte combinatie gevonden tussen zakelijkheid en spiritualiteit, ze is die zachte en liefdevolle schop onder je kont!”

– Anouk Graumans – Fotograferend coach

“Ik was zo gefocust op strategie omdat dat het enige is wat ik echt kende, maar ik kwam er echter niet verder mee zoals ik wilde. Dankzij het ‘Word een magneet voor klanten’ programma is de kwaliteit van mijn leven écht verbeterd! Daarnaast heb ik alles duidelijk voor mezelf, ik weet wat ik wil, waar ik voor ga en dat is heel fijn. Ik leef meer vanuit energie. Kim is een held in iemand een schop onder de kont geven. Ze is goudeerlijk en gaat voor resultaat.

En, wat mensen echt moeten weten is: Kim zorgt voor zoveel meer dan alleen een boost voor je business. Het is ook echt een boost voor je leven!”

– Carolien Manneke – Hospitality Trainer @ House of Connection

“Voordat ik meedeed met ‘Word een magneet voor klanten’ had ik het gevoel dat ik overliep aan informatie en moeite had met knopen door hakken. Ik wist gewoon niet hoe ik alles moest implementeren.

Gelukkig met Kim haar plan van aanpak, duidelijke vragen en duidelijke video’s wordt alles snel duidelijk! Ik wist niet wat ik precies moest verwachten maar het heeft het me meer gebracht dan ik had durven hopen: Mijn week omzet is bijna verdubbeld, de relatie met mijn gezin is verbeterd en ik voel me beter dan ooit!”

– Danielle ten Cate – Eigenaresse & designer @ Mauties Mama

“Voor de sessie met Kim liep ik er vooral tegenaan dat ik het gevoel had keuzes te moeten maken tussen de dromen die ik heb. Voor mijn gevoel moest ik de ene droom opgeven voor de andere. Kim heeft mij geniale vragen gesteld waardoor ik meteen een fantastisch gevoel van vrijheid, verbreding en vertrouwen heb!

Kim is een zeer betrokken en doortastende coach. Ik zou haar dan ook aanraden bij vrouwen die op een spirituele en energieke wijze aan hun bedrijf en zichzelf willen werken. Vrouwen die hun visie scherp willen krijgen. Vrouwen die willen manifesteren!”

 Francien Everts – Projectleider en presentatrice

“Ondanks mijn twijfels als ‘kan ik het niet ook zelf? en ‘Het is wel een hele investering; ga ik dat er ook uit halen?’ Ben ik super dankbaar dat ik JA gezegd heb tegen de coaching! Ik had te weinig focus en kwam niet op gang maar dankzij de coaching heb in een hele korte tijd heb ik mega stappen gemaakt! Ik ben zichtbaar op social media, mijn doelgroep is helder en ik ben er actief mee in gesprek gegaan, ik heb inzicht in mijn product-prijsbepaling én ik heb mijn eerste traject verkocht.
Waar ik door het bomen het bos niet meer zag, heb ik nu focus! Ik weet nu ook dat het niet een kwestie is van ‘harder’ werken, maar dat de energie in mij effect heeft op alles.
Kim is een super fijn mens en een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie/aandacht. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil. Ik zou haar zeker aanraden!”

– Esther – Bariatrisch lifestyle coach

“Ik wilde heel graag voor mezelf gaan maar ik had allerlei belemmerende overtuigingen die mij tegen hielden. Gelukkig heb ik mezelf het coachtraject cadeau gedaan en heb ik onwijs veel bereikt: Mijn website concreet vorm gegeven, mijn prijzen bepaald, omzet gedraaid en doordat we elke gesprek concrete to do steps bespraken, kwam ik echt in actie! Ik ben nu actiever in mijn onderneming, weet wat ik wil verkopen en waar ik voor sta.
Kim is een hele fijne stok achter de deur. Ze is puur, daadkrachtig en een mix van spiritualiteit en stevig met beide voeten op de grond. Ook dingen serieus nemen die ook gewoon zo zijn. Je voelt je écht door haar gehoord. “

– Eliza – Lifecoach voor kinderen en ouders

“Ik had geen idee welke kant ik op moest gaan met mijn business en was opzoek naar iemand waarmee ik stappen kon gaan zetten. Kim heeft een duidelijk kijk op de wereld en kan deze goed overbrengen.

Ik weet nu hoe ik mijn ideale klant moet benaderen en verkoop mijn diensten beter. Ik vond het heel fijn dat ik alles tegen Kim kon zeggen. Ik heb weer meer focus gekregen en kan stappen gaan maken met mijn bedrijf!”

– Martine – Begeleiding bij taal, huiswerk & zelfvertrouwen voor jong volwassenen

“Voor de VIP sessie met Kim wist ik niet precies waar ik nou heen wilde met mijn bedrijf en hoe ik het moest aanpakken. Nu heb ik weer richting en daarnaast hebben we samen een concreet en strategisch actieplan opgesteld waar ik regelmatig naar kijk en wat me inspireert!

Kim heeft me laten inzien dat ik gewoon plezier kan hebben in wat ik doe en daarmee geld mag verdienen. Kim is zacht, maar ook recht door zee. Ze denkt goed met je mee waardoor er op veel vlakken verbinding is en vooral helderheid. Kim richt zich vooral op vrouwen, maar je kunt als de ‘nieuwe tijd’ man (in contact met gevoel en spiritualiteit) ook zeker bij Kim terecht!

– Baydir Hoefsmit – Lifecoach & traininer

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik last van uitstelgedrag en faalangst en ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefde, daadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid

Ik vond het ook super fijn dat Kim spiritueel is, met me mee dacht en me uit durfde te dagen zodat ik écht in actie kwam. Ze is een pittige, vrolijke en directe coach die je helpt om uit je comfortzone te stappen, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!”

– Fiona – Singer & Songwriter

“Ik wilde graag een goede start maken met mijn tweede bedrijf. Ik liep er tegenaan weinig mensen in mijn omgeving te hebben die een succesvolle ondernemer willen worden.

Door het programma had ik gelijk een groep like minded people om me heen! Het programma geeft je alle stappen om te starten en praktische kennis die je zelf zowel zakelijk als privé kunt implementeren.

Kim is een ontzettend fijne en goede coach door de combinatie van haar levenservaring en haar inlevingsvermogen! Er is genoeg voor iedereen en dat voel je!”

– Maartje Nieuwenhuijs – Persoonlijk begeleider & Kinderopvang op locatie, RIDB

 

“Voordat ik met Kim aan de slag ging, merkte dat ik regelmatig tegen overtuigingen aan liep die me niet verder hielpen. Het waren eigenlijk altijd overtuigingen die me in de weg stonden richting mijn doel. Hier wilde ik graag mee aan de slag!  Al direct na het eerste gesprek voelde ik dat ik enorm op 1 lijn lig met Kim. Onwijs veel respect voor haar aanpak, haar moed en de kracht waarmee ze mij kon helpen.  Ik kan Kim voor de volle 100% aanraden bij anderen! 😀

– Carlijn ✨ Salesfunnel strateeg

“Ik begon best gefrustreerd aan het coachtraject omdat ik al zóveel had geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Gelukkig bood Kim persoonlijke coaching aan, waardoor ik echt ging DOEN. We maakten elk gesprek concrete afspraken en bespraken deze ook, zodat ik in beweging bleef en snel resultaat behaalde. Daarnaast hielp Kim me eenvoudig door een aantal struggles heen, waardoor ik snel verder kon. Dankzij de coaching heb ik mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

– Margreet – Lifestyle coach

“Ik twijfelde even of de investering in het traject het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!
Mijn nieuwe concept staat als een huis, heeft me al direct klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst! Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!
Kim is aan de ene kant een hele sterke coach die de juiste vragen stelt en aan de andere kant ook gewoon een relaxte chick waar je lekker mee kunt sparren en die niet bang is om haar eigen ideeën te delen. Ik vond alle sessies super waardevol en ik zou de coaching zeker aanraden aan iedereen aanraden die voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt.”

– Carlijn – Dietist zonder dieet 

Dankzij Kim durf ik mezelf nu écht op 1 te zetten en voor mijn eigen dromen te gaan! Ze heeft me laten inzien dat je dingen stap voor stap moet doen, voorheen maakte ik namelijk nooit dingen af en nu wel! Het is net alsof ik daardoor beter kan ademhalen en nog meer mezelf mag en kan zijn.

Wat ik super fijn vond, is dat Kim van duidelijke taal houdt en ook super eerlijk is. Ze houd je een spiegel voor, helpt je jouw weg te zien én helpt je om zelf de stappen te gaan zetten.
Ze luistert erg goed en op basis van haar intuïtie voelde ze heel goed aan wat ik nodig had. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik mezelf deze coaching cadeau heb gedaan want er zijn blokkades opgeheven, ik heb mijn masker afgezet én ik handel vanuit de juiste energie.

 
– Yvonne – Never stop dreaming
“Ik was al vooruitgang aan het boeken, maar was bang dat ik toch weer terug zou vallen in oude patronen. Ik ben blij dat ik dat toch ja hebt gezegd tegen de coaching, want ik weet nu wat ik wil en dat ik daar ook echt voor wil gaan. Daarnaast sta ik steviger in mijn schoenen, heb ik meer zelfvertrouwen en kan ik beter keuzes maken door naar mezelf (mijn gevoel), te luisteren en wat minder naar mijn hoofd (die de beren op de weg ziet). Ik vond het fijn dat we elke coachsessie concrete afspraken maakten en daar ook iedere keer op terugkwamen. Kim staat echt voor wat ze zegt: Cut the Crap! Ik zou de coaching ook zeker aanraden, vooral aan mensen die een schop onder hun kont nodig hebben!”
 
– Mieke – Reisleider
“Ik vroeg me af of Kim wel voldoende levenservaring had om anderen te kunnen helpen, maar daar ben ik heel snel op teruggekomen! Kim is echt een topper. Ze komt snel tot de kern en heeft mij liefdevol inzichten geboden. Ik heb afspraken gemaakt waardoor ik eindelijk ben gaan doen wat ik al zo lang wilde. Dankzij het coachtraject krijg ik meer lucht. Ik word niet meer geleefd maar mag zelf kiezen. Heerlijk! Het heeft me meer rust gegeven om mijn droom te realiseren en dat ben ik nu aan het doen!”
 
– Marjolein van Gessel – zzp Mantelzorgmakelaar

 

“Ik heb wel even getwijfeld voor ik JA zei tegen coaching, ik was bang dat het niet het gewenste effect op me zou hebben. Ik had al veel geprobeerd om te veranderen, maar steeds zonder resultaat. Gelukkig was het met Kim anders! Dankzij haar persoonlijke coaching is de Heldin in mij ontwaakt en heb ik nu veel meer energie, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid (wat me zowel op privé- als op werkgebied helpt) en ik straal nu gewoon! Ik vind het super fijn dat Kim ook vanuit haar eigen ervaring coacht en dat ze door dicht bij zichzelf te blijven, mij alles kon geven wat ik nodig had!

– Annelies 

 

“Ik heb mijn leven een heel andere kant op kunnen gooien mede dankzij Kim! Ik had flink overgewicht, geen zelfdiscipline, was onzeker en wist niet meer wat ik moest doen. Inmiddels ben ik ruim 25kg afgevallen, heb veel meer zelfvertrouwen, ben blij met mijn lijf en durf mijn eigen keuzes te maken! Kim is enorme steun en ook een gezonde stok achter de deur om veranderingen aan te brengen in mijn leven. Ze gaat er 100% voor en dat motiveert om hetzelfde te doen!”

– Isa

 “Voordat ik begon met de coaching twijfelde of ik gezien mijn leeftijd nog wel zou kunnen groeien. Ik liep tegen hoge bergen aan en daardoor zakte de moed mij in de schoenen om door de gaan of soms zelfs om met iets te beginnen. Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier tegen dingen aan ben gaan kijken en niet meer in het patroon denk van “dat kan ik niet”. Kim heeft mij laten inzien dat ik het kan en dat alles wat ik nodig heb al in mij zit. Gewoon gaan doen! Kim is jouw stok achter de deur en zorgt voor een frisse blik op situaties. Ze blijft je supporten, ook als er een terugval is. Kim staat volledig naast je en laat je weer vliegen!”

– Gerdine

 

“Ik heb geen moment getwijfeld en meteen JA gezegd tegen de coaching van Kim. Ik liep er tegen aan dat ik dingen niet afmaakte.
Door de coaching heb ik beter naar mezelf leren luisteren, ben ik meer voor mezelf op gaan komen en durfde ik de stap te zetten om een nieuwe opleiding te gaan doen.
Ik voel dat ik op de goede weg ben, voel me volmaakter EN vrijer!

Kim weet wat ze doet. Ze heeft zelf ook enorm(e) hobbel(s) op haar pad gehad en weet daar enorm goed mee om te gaan én onderneemt actie.  Ze heeft een rustige manier van terug koppelen en is eerlijk!” 

– Sharon – Reiki Healer

“Ik heb JA gezegd tegen de mastermind, omdat graag mensen om me heen wilde waardoor ik mij begrepen voel, die me niet afremmen maar juist toejuichen, die weten waar ze het over hebben als ze me een oplossing aanreiken, die je stimuleren door hun eigen drijfkracht en enthousiasme, waarbij je ook je struggles kunt delen zonder gelijk het advies te krijgen beter te kunnen stoppen.
Ik heb een groep geweldige vrouwen gevonden binnen de mastermind, waar ik in korte tijd een bijzondere band mee heb opgebouwd!

Kim stelt de juiste vragen, waardoor jij zelf na gaat denken. Ze heeft de juiste tools om je te leren hoe vrij te leven. Ze denkt met je mee, durft groots te denken, haar energie is super fijn en na een dag of call met haar kom je vol enthousiasme weer thuis! Ik zou zeker de mastermind aanraden, het is super waardevol!!”

Maartje Nieuwenhuis

Founder Rots in de Branding - duurzame kinderopvang op locatie

“Ik was mijn ‘spark’ verloren en zag ik alleen nog maar beren op de weg. Door met Kim samen te werken kreeg mijn zelfvertrouwen een mega boost! Kim is to the point en rete eerlijk. Ze gaf precies de opdrachten die ik nodig had en ik maak nu keuzes voor mijzelf om mijn eigen energie hoog te krijgen en te houden!”

Saskia Pruisscher

Creatief Therapeut

“Ik ben zo blij dat ik voor de Master Mind heb gekozen! Het heeft veel bijgedragen aan de groei van mijn bedrijf! Klanten weten mij ineens beter te vinden en ik ben enorm dankbaar dat ik steeds meer klanten bereik en mag helpen!

De Master Mind levert eigenlijk veel meer op dan ik van te voren dacht: sowieso een stok achter de deur zodat ik stappen blijf nemen voor de groei van mijn bedrijf en voor mij als persoon maar De Master Minders zijn mijn business buddies geworden. Lieverds bij wie ik altijd aan kan kloppen als er wat is, maar die mij ook enorm inspireren en motiveren.

Heel handig, dat je ineens Master Minders kent die je gerust kunt bellen over funnels, facebook-ads, sales en ga zo maar door. Zo fijn! Ik had de Master Mind voor geen goud willen missen en ik raad de Master Mind echt aan iedere ondernemer aan!”

Laura Evers

Relaxter Leven coach

“Ik wilde leren balans te krijgen in mijn beide bedrijven en ik zocht naar gelijkgestemde personen die ook hun business willen laten groeien maar niet alleen kijkend naar de strategieën maar ook naar jezelf. Ik besefte me dat als ik vastloop, mijn bedrijf dat ook doet.

Dankzij de Master Mind heb ik een groep gigantisch fijne vrouwen die elkaar echt heel de wereld gunnen. We zijn elkaars grootste cheerleaders en met de coaching van Kim erbij, waaraan je alles kan vragen, maakt het een heel fijn en waardevol traject!

Ik raad de Master Mind aan, aan iedereen die wil groeien, het nu alleen probeert te doen en daarmee niet de juiste stappen zet die je zou willen zetten. Wanneer je met gelijkgestemden bent ga je sneller. Elkaars krachten bundelen is onwijs krachtig voor een goede groei met jouw business!

Sylvana Riethoven

Body & Mind transformer

Eigenlijk alles wat Kim aanbiedt, is heel waardevol. Ze laat je nadenken over dingen waar je anders niet over nadenkt, maar die wel super belangrijk zijn om te kunnen groeien. Ze zet echt aan tot actie en gaat voor resultaat!

Carolien Manneke

Hospitallity Trainer

“Ik voelde dat dit het moment was voor mij om dieper in mezelf te duiken en sprongen te gaan maken op zowel persoonlijk als op businessvlak!. Ik besefte mezelf dat als ik mijn business naar een hoger niveau wilde tillen, ik andere slimme, lieve en sterke vrouwen om me heen nodig had zodat mijn bereik en bewegingsruimte vergroot werd.

Nu ik onderdeel ben geweest van de Master Mind, stap ik makkelijker uit mijn comfortzone en durf ik mezelf uit te dagen! Ik onderneem meer vanuit mijn hart, heb meer rust en ben dankbaar voor de dynamiek in de groep! Kim heeft een hele fijne energie en samen met de MasterMinders houdt ze me accountable zodat ik stappen blijf zetten!”

Danielle ten Cate

Coach 'leven vanuit je hart'

Mogelijkheden

Word een magneet voor klanten

 • Life Changing online coachtraject voor spirituele vrouwen
 • Creëer super snel de vrijheid waar je zo naar verlangt!
 • Gegarandeerd meer focus, zelfvertrouwen en gerichte groei!
 • Leer intuïtief ondernemen, ondernemen vanuit je eigen vrouwelijke kracht
 • Je ontdekt hoe ook jij geld kunt verdienen met jouw missie
 • De Wet van Aantrekking, overvloed en spiritualiteit, gecombineerd met bewezen bedrijfsstrategieën
 • Start DIRECT
 • Inclusief LIVE Q&A’s
 • EXTRA Masterclasses 
 • + 3 maanden toegang tot de Cut the Crap Community –> Een gemotiveerde groep, like minded vrouwen om je heen met fijne energie! 

First Class Master Mind

On-live traject 

 • Groepstraject met ge-wel-dig gemotiveerde spirituele, ambitieuze onderneemsters, die op naar een ton (100k) willen en daar voorbij!
 • 4 maanden lang een persoonlijke stok achter de deur én een selecte like minded groep om je heen
 • Iemand die je een spiegel voorhoudt
 • Die op een praktische manier jouw issues doorbreekt, zodat jij weer verder kan
 • Gegarandeerd: meer focus, meer zelfvertrouwen en meer groei in je leven én je bedrijf!
 • UNIEKE combinatie tussen business en spiritualiteit!

Start: Maart 2020

1 op 1 Mentoring

Online 1 op 1 begeleiding

 • Volledig traject op maat, gericht op het realiseren van jouw droom
 • Creëer ultieme vrijheid waar je zo naar verlangt!
 • Laat oude blokkades los en groei super snel door
 • 6 maanden lang een persoonlijke stok achter de deur
 • Iemand die je een spiegel voorhoudt
 • Die op een praktische manier jouw issues doorbreekt, zodat jij weer verder kan
 • Gegarandeerd: meer focus, meer zelfvertrouwen en meer groei in je leven én je bedrijf!
 • 100% aandacht door 1 op 1 begeleiding
 • Het traject is online dus super efficiënt en in je eigen energie 💖 

Ontwaak de Heldin in jezelf en

Cut the Crap and Chase your Dreams!