O.a. deze Heldinnen gingen je voor

Ervaringen

“Kim heeft de Heldin in mij ontwaakt”

Annelies van Bakel 

“Ik wilde heel graag voor mezelf gaan maar ik had allerlei belemmerende overtuigingen die mij tegen hielden. Gelukkig heb ik mezelf het coachtraject cadeau gedaan en heb ik onwijs veel bereikt: Mijn website concreet vorm gegeven, mijn prijzen bepaald, omzet gedraaid en doordat we elke gesprek concrete to do steps bespraken, kwam ik echt in actie! Ik ben nu actiever in mijn onderneming, weet wat ik wil verkopen en waar ik voor sta.
Kim is een hele fijne stok achter de deur. Ze is puur, daadkrachtig en een mix van spiritualiteit en stevig met beide voeten op de grond. Ook dingen serieus nemen die ook gewoon zo zijn. Je voelt je écht door haar gehoord. “

– Eliza – Lifecoach voor kinderen en ouders

“Ik begon best gefrustreerd aan het coachtraject omdat ik al zóveel had geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Gelukkig bood Kim persoonlijke coaching aan, waardoor ik echt ging DOEN. We maakten elk gesprek concrete afspraken en bespraken deze ook, zodat ik in beweging bleef en snel resultaat behaalde. Daarnaast hielp Kim me eenvoudig door een aantal struggles heen, waardoor ik snel verder kon. Dankzij de coaching heb ik mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

– Margreet – Lifestyle coach

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik last van uitstelgedrag en faalangst en ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefde, daadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid

Ik vond het ook super fijn dat Kim spiritueel is, met me mee dacht en me uit durfde te dagen zodat ik écht in actie kwam. Ze is een pittige, vrolijke en directe coach die je helpt om uit je comfortzone te stappen, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!”

– Fiona – Singer & Songwriter

“Ik twijfelde even of de investering in het traject het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!
Mijn nieuwe concept staat als een huis, heeft me al direct klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst! Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!
Kim is aan de ene kant een hele sterke coach die de juiste vragen stelt en aan de andere kant ook gewoon een relaxte chick waar je lekker mee kunt sparren en die niet bang is om haar eigen ideeën te delen. Ik vond alle sessies super waardevol en ik zou de coaching zeker aanraden aan iedereen aanraden die voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt.”

– Carlijn – Dietist zonder dieet 

Dankzij Kim durf ik mezelf nu écht op 1 te zetten en voor mijn eigen dromen te gaan! Ze heeft me laten inzien dat je dingen stap voor stap moet doen, voorheen maakte ik namelijk nooit dingen af en nu wel! Het is net alsof ik daardoor beter kan ademhalen en nog meer mezelf mag en kan zijn.

Wat ik super fijn vond, is dat Kim van duidelijke taal houdt en ook super eerlijk is. Ze houd je een spiegel voor, helpt je jouw weg te zien én helpt je om zelf de stappen te gaan zetten.
Ze luistert erg goed en op basis van haar intuïtie voelde ze heel goed aan wat ik nodig had. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik mezelf deze coaching cadeau heb gedaan want er zijn blokkades opgeheven, ik heb mijn masker afgezet én ik handel vanuit de juiste energie.

 
– Yvonne – Never stop dreaming

 

“Voordat ik met Kim aan de slag ging, merkte dat ik regelmatig tegen overtuigingen aan liep die me niet verder hielpen. Het waren eigenlijk altijd overtuigingen die me in de weg stonden richting mijn doel. Hier wilde ik graag mee aan de slag!  Al direct na het eerste gesprek voelde ik dat ik enorm op 1 lijn lig met Kim. Onwijs veel respect voor haar aanpak, haar moed en de kracht waarmee ze mij kon helpen.  Ik kan Kim voor de volle 100% aanraden bij anderen! 😀

– Carlijn ✨ Online marketeer

“Ik was al vooruitgang aan het boeken, maar was bang dat ik toch weer terug zou vallen in oude patronen. Ik ben blij dat ik dat toch ja hebt gezegd tegen de coaching, want ik weet nu wat ik wil en dat ik daar ook echt voor wil gaan. Daarnaast sta ik steviger in mijn schoenen, heb ik meer zelfvertrouwen en kan ik beter keuzes maken door naar mezelf (mijn gevoel), te luisteren en wat minder naar mijn hoofd (die de beren op de weg ziet). Ik vond het fijn dat we elke coachsessie concrete afspraken maakten en daar ook iedere keer op terugkwamen. Kim staat echt voor wat ze zegt: Cut the Crap! Ik zou de coaching ook zeker aanraden, vooral aan mensen die een schop onder hun kont nodig hebben!”
 
– Mieke – Reisleider
“Ik vroeg me af of Kim wel voldoende levenservaring had om anderen te kunnen helpen, maar daar ben ik heel snel op teruggekomen! Kim is echt een topper. Ze komt snel tot de kern en heeft mij liefdevol inzichten geboden. Ik heb afspraken gemaakt waardoor ik eindelijk ben gaan doen wat ik al zo lang wilde. Dankzij het coachtraject krijg ik meer lucht. Ik word niet meer geleefd maar mag zelf kiezen. Heerlijk! Het heeft me meer rust gegeven om mijn droom te realiseren en dat ben ik nu aan het doen!”
 
– Marjolein van Gessel – zzp Mantelzorg

 

“Ik heb wel even getwijfeld voor ik JA zei tegen coaching, ik was bang dat het niet het gewenste effect op me zou hebben. Ik had al veel geprobeerd om te veranderen, maar steeds zonder resultaat. Gelukkig was het met Kim anders! Dankzij haar persoonlijke coaching is de Heldin in mij ontwaakt en heb ik nu veel meer energie, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid (wat me zowel op privé- als op werkgebied helpt) en ik straal nu gewoon! Ik vind het super fijn dat Kim ook vanuit haar eigen ervaring coacht en dat ze door dicht bij zichzelf te blijven, mij alles kon geven wat ik nodig had!

– Annelies 

 

“Ik heb geen moment getwijfeld en meteen JA gezegd tegen de coaching van Kim. Ik liep er tegen aan dat ik dingen niet afmaakte.
Door de coaching heb ik beter naar mezelf leren luisteren, ben ik meer voor mezelf op gaan komen en durfde ik de stap te zetten om een nieuwe opleiding te gaan doen.
Ik voel dat ik op de goede weg ben, voel me volmaakter EN vrijer!

Kim weet wat ze doet. Ze heeft zelf ook enorm(e) hobbel(s) op haar pad gehad en weet daar enorm goed mee om te gaan én onderneemt actie.  Ze heeft een rustige manier van terug koppelen en is eerlijk!” 

– Sharon – Reiki Healer

 

“Ik heb mijn leven een heel andere kant op kunnen gooien mede dankzij Kim! Ik had flink overgewicht, geen zelfdiscipline, was onzeker en wist niet meer wat ik moest doen. Inmiddels ben ik ruim 25kg afgevallen, heb veel meer zelfvertrouwen, ben blij met mijn lijf en durf mijn eigen keuzes te maken! Kim is enorme steun en ook een gezonde stok achter de deur om veranderingen aan te brengen in mijn leven. Ze gaat er 100% voor en dat motiveert om hetzelfde te doen!”

– Isa

Mogelijkheden

online cut the crap training

 • Leer in 14 dagen dé tools die jouw leven gaan veranderen
 • Creëer een super stevige persoonlijke fundering om te knallen met je business
 • Ontdek hoe de Wet van Aantrekking werkt en hoe je deze natuurwet vóór je kunt laten werken. 
 • Verhoog je bewustzijn en creëer een winnende mindset
 • En natuurlijk: Ontwaak de Heldin in jezelf!

Persoonlijke coaching

Heldinnen Summerboost

 • Life Changing online groepstraject
 • In 10 weken meer focus, meer zelfvertrouwen en meer omzet!
 • Start op maandag 1 juli
 • 10 weken lang persoonlijke online begeleiding van mij
 • + Een gemotiveerde groep vrouwen om je heen met fijne energie

Live Event

Ondernemen vanuit je hogere zelf

 • Een unieke dag met business en spiritualiteit in één
 • Wordt zichtbaar vanuit je eigen kracht
 • Laat belemmerende overtuigingen los
 • Heel jezelf van de blokkades die je nu tegenhouden om door te groeien
 • Omring je met gelijkgestemden
 • Volledig verzorgde dag 

Ontwaak de Heldin in jezelf en

Cut the Crap and Chase your Dreams!