Ben jij een spirituele en ondernemende vrouw en verlang jij naar een VRIJ leven met een succesvolle business met betekenis?

Cut the Crap
and
Manifest your Dreams!

Begin nu Gratis en download mijn E-book ‘In 4 stappen VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf!’

Je droomt van een vrij leven, maar…

Je bent een beetje aan het aanmodderen met je bedrijf. Er komt zoveel op je af dat je het overzicht kwijt raakt. Je hebt een wirwar aan ideeën in je hoofd maar je weet niet waar je moet beginnen. Je doet van alles wat maar mist de focus

Die standaard business- en marketing strategie is niks voor jou. Leuk al die ratio, maar jij wilt ondernemen vanuit je hart. Juist het spirituele spreekt je aan maar hoe je dat in je business toepast, geen idee!

Je voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen. Frustrerend want je bent best ‘een beetje’ ongeduldig. Je leeft liever gisteren dan vandaag een vrij leven!

Diep van binnen wil je zó graag knallen met je business maar je vraagt je af “Hoe krijg ik nou genoeg klanten? of gewoon overall de vraag “Ja maar HOE DAN?!”

Je werkt hard en het gaat best lekker, maar de Ultieme Vrijheid zie je niet terug in vrije tijd of in financiën. Je probeert van alles, maar je hebt geen consistente stroom aan klanten om echt VRIJ van jouw missie te kunnen leven. Daar baal je van!

Je wilt ongegeneerd groots denken en doen maar als je heel eerlijk bent, houd je jezelf nog klein. Diep van binnen ben je toch nog wat onzeker en bepaalde overtuigingen belemmeren je om écht te gaan groeien (“weet ik wel genoeg”?)

 De gedachte ‘Moet ik niet weer een baan zoeken’… popt regelmatig bij je op. Maar NO WAY dat je terug wilt in loondienst! 

 

Kim Rietvink businesscoach

time to cut the crap

and Chase your Dreams!

Jij wilt snel groeien en liever gisteren dan vandaag VRIJ zijn. Je bent écht gedreven om er NU voor te gaan!

Daarbij wil je iets achter laten wat van betekenis is. Niet zomaar een bedrijf dat gewoon geld oplevert maar écht iets dat vanuit je hart komt.

Jij wilt kunnen werken waar, wanneer en met wie je dat wilt. Blijven reizen en werken met ideale klanten, die je goed betalen voor de waarde die je levert.

Je wilt minder werken en meer verdienen. Je wéét en voelt dat het anders kan dus het is nu tijd om te investeren te leren HOE je dat gaat realiseren! 

Jij wilt geen hobby maar écht geld verdienen. Je wilt financieel vrij worden zodat je geld verdient met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

Download daarom nu het Cut the Crap E-book!

In dit E-book deel ik gratis mijn 4 bewezen tips om als zelfbewuste, ambitieuze vrouw snel meer klanten en omzet te genereren en zo ook een VRIJ leven te creëren. 

Terwijl jij jezelf klein houdt en aanmoddert helpen anderen jouw klanten..

Stap in jouw grootsheid, maak de wereld een stukje mooier en creëer een VRIJ leven! Download nu het Cut the Crap E-book 👇🏽

Kim Rietvink coach

Dit levert het
Cut the Crap E-book je op

Vrijheid

Dankzij de simpele, concrete stappen verspil je geen tijd meer! Je kunt veel efficiënter gaan werken, DOEN wat nodig is veel meer VRIJHEID ervaren!

Z

Focus

Weg met die ruis! Krijg eindelijk focus en heldere stappen, zodat je precies weet wat je wél gaat doen om aan te trekken waar je naar verlangt! 

Balans

Niet alleen maar knallen, daar ben je al zo moe van. Je ontdekt de balans tussen de mannelijke ‘knal’ energie en de zachte, vrouwelijke energie voor een Ultiem Vrij leven!

DOEN!

Je leert niet voor niks de life changing Cut the Crap methode natuurlijk! Met dit heldere E-book kun je eindelijk stoppen met uitstellen en echt gaan DOEN!  

Your state of Mind is a Magnet that creates your reality.

Kim Rietvink businesscoach

Over Kim

Practice what I preach

Ik droomde van een vrij leven, maar de realiteit was totaal anders: Ik had overgewicht, zat vast in een fulltime baan, was altijd moe en leefde achter een masker. 

Nadat mijn vader overleed toen ik 6 was, voedde mijn moeder ons alleen op. Ik had een fijne jeugd, maar financieel hadden we het niet ruim. Waar vriendinnen merkkleding droegen en op luxe vakanties gingen, keken wij eerst op het het prijskaartje voordat we bepaalden of we iets leuk vonden en konden kopen. Daarbij moesten we altijd sparen voor ‘als de wasmachine kapot zou gaan’.

Na de Hoge Hotelschool hopte ik van baan naar baan in de sales- marketing- en eventwereld, maar ik on het nooit echt vinden. Ik voelde me anders dan collega’s, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen en had totaal geen voldoening in dat wat ik deed. 

Ik kwam op een punt dat ik mezelf volledig kwijt was.  Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

 

Van hobbycoach naar zakenvrouw

Ik gooide het roer om en ging volledig terug naar mijn kern

Volle bak investeerde ik in persoonlijke-, spirituele en business ontwikkeling: events, retraites, coachingtrajecten, opleidingen.. Alles pakte ik aan om het niet meer alleen te doen en met de juiste guidance mijn vrije leven te creëren. En dat lukte!
I
n slechts 3 jaar tijd:

Viel ik 20kg af
Herstelde ik van een heftige burnout
Zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
Bouwde ik een succesvolle online coachpraktijk waar ik nu vrij van leef!
Zette ik 100.00euro om in mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer
En schaalde ik dat op naar 200.000euro omzet in de volgende 7 maanden. Niet door meer te werken, maar juist MINDER!
Daarnaast creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business, trading en vastgoed.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een VRIJ leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

 

Kim Rietvink businesscoach

Ik maak echt het verschil

door business en spiritualiteit op een unieke manier te combineren. Ik zie mezelf ook als spiritueel en een zakenvrouw tegelijk: Verbonden met het Universum, genietend van mijn fysieke vorm hier op aarde.” 

Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto. 

Energy can infect of affect you. Make sure you surround yourself with winners! 

Ervaringen van Heldinnen

Zij gingen je voor om een VRIJ leven te creëren en tegelijkertijd de wereld te verbeteren! 

“Dankzij de persoonlijke coaching ben ik binnen no time van niet weten wat ik moest doen naar een serieuze business gegaan! Ik heb belemmerende gedachten opgeruimd, ontdekt wat ik wil, een aanbod bepaald, mijn website is live gegaan, ik durf zichtbaar(der) te zijn op social media en last but not least: ik heb een online training gecreëerd en deze zelfs verkocht!
Kim sprak me ontzettend aan als type persoon en de combinatie tussen spiritualiteit en business. Ze is echt life changing!”

Anne van der Zee

Coach voor moeders en kinderen met slaapproblemen

“Voordat ik startte met Kim had ik weinig vertrouwen in mezelf en veel twijfels over wat ik aan het doen was. Of het wel goed genoeg was, of ik wel genoeg wist en of ik het wel kon… Daarnaast had ik wel veel gesprekken met klanten, maar weinig ‘JA’ op mijn aanbod. Kim bood precies de combinatie van coaching waarnaar ik op zoek was: ze is to the point, confronterend en ze biedt veel waarde op diverse gebieden. Ze denkt echt met je mee!

En… Een week nadat ik JA tegen Kim had gezegd om te gaan samenwerken, zeiden er in een week tijd 3 mensen tegen mijn coachtraject JA!”

Floor Schut

Loopbaancoach

“Ik vond het spannend  om zoveel geld uit te geven aan een coachtraject, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Maar ik liep tegen onzekerheid aan, vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan en ik was er klaar voor om dit te veranderen!

Kim is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf.

Dankzij het coachtraject voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet! Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin! 

Laura Evers

Relaxter Leven coach

“Voordat ik startte met het coachtraject zat ik he-le-maal vast. Ik had al een mooie business opgebouwd maar zag door de bomen het bos niet meer, was aan het ondernemen vanuit angst en het geld stroomde niet meer.

Dankzij het coachtraject heb ik mijn vrijheid terug: Ik verdien meer geld dan ooit, onderneem weer vanuit mijn hart en voel me zelfverzekerd.

Kim kijkt verder dan de strategie. Ze haalt de eigen kracht in je naar boven en zorgt ervoor dat je meer overzicht creëert. Ik ben Kim super dankbaar voor alles en zou haar zéker aanraden!”

Mieke Kuilman

Online Ondernemer

“Ondanks mijn twijfels als ‘kan ik het niet ook zelf? en ‘Het is wel een hele investering; ga ik dat er ook uit halen?’ Ben ik super dankbaar dat ik JA gezegd heb tegen de coaching! Ik had te weinig focus, kwam niet op gang en dankzij de coaching heb in een hele korte tijd mega stappen gemaakt! Ik ben zichtbaar, mijn doelgroep is helder en ik ben er actief mee in gesprek gegaan, ik heb inzicht in mijn product-prijsbepaling én ik heb mijn eerste traject verkocht.
Ik weet nu ook dat het niet een kwestie is van ‘harder’ werken, maar dat de energie in mij effect heeft op alles.
Kim is een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie/aandacht. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil!

Esther Slockers

Bariatrisch Lifestylecoach

Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN!

Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat.

Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd!

Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Lifestylecoach

Kim Rietvink coach

Ik ben hier om jou te helpen,

want ook ik droomde van een gelukkig en VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf als coach. Maar… ik kwam net uit een burnout, had een lage energie en ik had weinig like minded mensen om me heen die OOK grootste dromen hadden en de wereld wilde verbeteren…

Daarbij had ik ook geen idee HOE ik die droom moest gaan realiseren en stond ik op een belangrijk keerpunt in mijn leven…

Ondanks dat heel veel mensen het me afraadde om voor mezelf te beginnen (want een baan geeft zo lekker zekerheid), wist ik dat ik nooit meer in loondienst wilde en ik besloot ervoor te gaan en mijn hart te volgen!

Gelukkig maar: Binnen no time had ik via Facebook en Instagram mijn eerste klanten, bouwde ik een mailinglijst op en lukte het me om een Ultiem Vrij leven te creëren waarin ik mijn eigen tijden in kon delen, de wereld verbeterde en een royaal inkomen verdienen!

En weet je? Het is geen rocket science, echt niet.

Kim Rietvink coach

Vrij leven is een
co-creatie met het Universum,

 leren hoe je moet ondernemen (want dat is ECHT wat anders dan coachen!) en de juiste stappen leren zetten!  

Als je die stappen eenmaal kent, dan is het simpelweg een kwestie van toepassen. En wat het mooie is: het zijn slechts 4 simpele, maar bewezen succesvolle stappen! 

Welke dat zijn en hoe je een VRIJ leven creëert en een magneet voor klanten wordt, heb ik voor je samengevat in een gratis
E-book met 4 bewezen life changing stappen.

Download het
Cut the Crap E-book 

There’s no Reason for you to play small anymore.

The Universe has Big plans for you and it’s time to claim them!