Verlang jij naar een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf?

 

Cut the Crap training!

Exclusieve, LIFE CHANGING 14-daagse online training, voor zelfbewuste Heldinnen die willen ondernemen met focus en zelfvertrouwen en die willen léven van hun bedrijf! 🚀

Herken je dat..

Je wilt zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, echt gaan voor je eigen bedrijf, maar toch durf je het nog niet echt. 

Je baalt ervan dat het je nu energie kost en het frustreert je dat je het wel wéét, maar niet DOET!

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Je omgeving is ook niet echt supportive… Jij wilt GROOTS dromen en gaan doen, maar zij spreken continu hun twijfels uit, waardoor jij ook twijfelt: moet je nou wel… moet je nou niet..?  

Hoe zou het zijn als..

Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent?

Je vanuit vertrouwen, jezelf gaat laten zien aan de wereld en dat je elke dag kunt gaan doen wat je het aller liefste doet?

Hoe zou het zijn als jij eindelijk echt gaat DOEN wat je wilt?

Want, volgens mij droom jij ervan om andere mensen te helpen, toch?

Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je hebt, hoe meer geld je uiteindelijk kunt verdienen en hoe vrijer je kunt leven.

Om dat te kunnen doen, heb je wel een stevige fundering nodig.

En dan heb je maar 1 ding te doen: DOEN!

Je wilde voor jezelf beginnen omdat je verlangde naar vrijheid…

Zelf je tijden indelen, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en elke dag kunnen doen wat je het aller liefste doet, toch?

Besef jezelf dat voor een volledig vrij leven het essentieel is om de juiste stappen te zetten zoals het Universum ze voor ons bedoelt heeft.

Niet alleen maar strategie en marketingtools, maar in de eerste plaats zorgen voor de juiste energie, dan je (interne) communicatie om van daaruit te gaan knallen.

Maarja, hoe doe je dat?

Dat leer je in deze super praktische online Cut the Crap Training! In slechts 14 dagen leg jij een stevige persoonlijke fundering om te knallen met jouw business, in verbinding met jezelf en het grotere geheel. En ik heb nu een super speciaal aanbod: Deze actie is alleen op deze pagina geldig en verdwijnt binnen 30 minuten. 

Speciale aanbieding:

14-daagse training

Je staat er niet alleen voor. Met online video’s begeleid ik je stap voor stap zodat je nu eindelijk echt gaat DOEN!

Online traject

Waar je ook bent op de wereld, je kunt altijd en overal deelnemen. Alle trainingen zijn online én kun je terugkijken (dus ook als je tussendoor op vakantie bent).

DOEN!

Dankzij deze training ga jij écht DOEN. Je leert DE tools die je nodig hebt om het vrije leven te creëren waar jij zo naar verlangt: Meer energie, meer voldoening en meer vrijheid! 

Wet van Aantrekking

Leer werken met de Wet van Aantrekking, zodat jij écht vrij kunt leven met volop overvloed! 

Na het volgen van deze training heb jij:

✅ Een super stevige persoonlijke fundering om te knallen met je business
✅ Praktische LIFE CHANGING tools om het vrije leven te creëren waar jij zo van droomt!
✅ Je leert hoe de Wet van Aantrekking werkt en hoe je deze natuurwet vóór je kunt laten werken. 
✅ Jouw bewustzijn verhoogd voor een vrijer leven
✅ Een winnende mindset gecreëerd
✅Tools om onhandig gedrag te veranderen in handig gedrag zodat je eindelijk echt gaat DOEN
✅ En natuurlijk: De Heldin in jezelf ontwaakt!

Ervaringen van Heldinnen

“Ik zag de Cut the Crap Training voorbijkomen en dacht: dit is het moment! De training heeft mij weer nieuwe inzichten opgeleverd!
Het fijne aan deze training is, is dat ‘ie opgebouwd is uit simpele stappen, maar met grote inzichten om vervolgens beslissingen te kunnen maken die impact hebben op jouw leven!”

Floor Schut

Loopbaancoach

“Wat een super goede training die Kim heeft neergezet! Ik ben heel dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen! Ik heb de informatie tot me genomen en ik vind het super dat Kim de aandacht zo vestigt op het DOEN! Want dat is inderdaad het stukje waarbij ik vaak “denk oh dat herken ik/weet ik wel” maar door deze training besef ik me: IK LEEF NU dus ik ga DOEN!”

Bianca Kromhout

Spirituele Coaching en Energetische Healing

“De Cut the Crap Training kwam voor mij precies op het juiste moment. De training heeft mij meer rust, meer positieve gedachten en het geloof dat ik zelf mijn eigen bedrijf verder kan laten groeien opgeleverd!

Daarnaast heb ik onwijs veel inzichten gekregen en vooral dat je mind echt heel erg beïnvloedbaar is. Met de Cut the Crap Training van Kim kun je veel zelf-inzicht krijgen in je eigen kunnen en je eigen manier van denken en dat je met kleine stapjes grote veranderingen kan maken!”

Romana Elshof

Events & support

 Ontwaak de Heldin in jezelf!

Als jij écht wilt knallen met je business, is het essentieel om te werken aan je bewustwording, zorgen dat je je hoofd op orde hebt om je hart te kunnen volgen.

Besef jezelf: Slechts 5% van jouw gedachten is bewust. De overige 95% is onbewust. Daar zit dus een enorme winst te behalen! Winst voor jezelf, winst voor je leven, winst voor je business.

Klaar voor écht resultaat?

Meld je dan NU aan voor de 14-daagse online Cut the Crap training voor een MINI investering:

van €197 voor SLECHTS €97!

LET OP: Deze actie is alleen op deze pagina geldig.

BONUS!

Als jij NU de Heldin in jezelf ontwaakt:

Een begeleide hartmeditatie om je dag vanuit liefde, dankbaarheid en kracht te starten.

De mini investering bedraagt nu slechts €97 i.p.v. €197!

LET OP: Deze aanbieding is slechts 24uur geldig.

“Al na het eerste filmpje kreeg ik inzicht in wat ik wil met mijn bedrijf! Na 2 jaar van twijfel was het nu direct duidelijk en heb ik dit heel duidelijk bij mijn vennoot aangegeven! We probeerden beide steeds water bij de wijn te doen maar nu dacht ik ‘nee, ik moet nu een besluit nemen’… Het was heel spannend en tegelijk een opluchting. Grappig dat het zo kan werken, het was het laatste zetje dat ik nodig had en natuurlijk ook iets waar ik naar zocht om mezelf extra moed te geven!”

Linda Willems

Kinderverpleegkundige

“Ik wilde al lange tijd groeien met mijn bedrijf, maar het lukte maar niet. Dankzij de training heb ik nu meer focus, geloof ik meer in mezelf en weet ik dat ik het waard ben! Ik ben meer voor mezelf gaan staan en ben dankbaar voor de schop onder m’n kont die ik gekregen heb dankzij deze training!”

Jessica van Bergeijk

Virtual Assistant

“Voor de Cut the Crap Training betrapte ik mezelf op veel excuses om maar niet te doen wat ik wil. Ik kwam weer bij een oude tool: het boemerang advies. Ieder advies dat ik geef mag ik ook zelf (weer) pakken, ontvangen en verankeren. Dankzij de training weet ik weer dat ik mag stoppen met smoesjes bedenken en dat de angst die ik ervaar door mijzelf in stand gehouden wordt. Kim confronteert tijdens de training liefdevol met je excuses zodat je weer DOOR kunt!”

Linda Vlot

Lifecoach

Over Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat mijn vader overleed toen ik 6 was, voedde mijn moeder ons alleen op. Er was niet veel geld en voordat we bepaalden of iets leuk was, keken we eerst op het prijskaartje. Alles was duur en we moesten voor sparen voor ‘als de wasmachine kapot zou gaan’. 

Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat. 

Ik besloot het roer om te gooien en begon een nieuw avontuur. Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Ik ben super spiritueel en een zakenvrouw tegelijk. Jep, dat kan! Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen, workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅een succesvolle internationale coachpraktijk op te zetten waar ik nu vrij van leef!

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.” 

Ben jij er klaar voor om de Heldin in jezelf te ontwaken en echt te gaan DOEN?
Meld je dan NU aan voor de 14-daagse Cut the Crap training!

Meld je aan

Eenmalige investering

Geen 197,- maar slechts:

97,- excl. btw 

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules / lessen op een later moment inhalen?

Ja zeker. Het programma is online. Alles is terug te lezen en te kijken!

Heb ik na de 14-dagen nog toegang tot de video's?

Ja! De content blijft sowieso tot eind 2020 beschikbaar

Kan ik deze investering aftrekken van de belasting?

Als de opleiding, cursus, workshop of seminar relevant is in jouw branche en is bedoeld om jouw kennis te verbreden, zijn deze investeringen vaak aftrekbaar als bedrijfskosten.

Op de website van de Belastingdienst vind je de meest recente lijst met aftrekposten.

Kan ik 1 op 1 coaching bij boeken?

Ja, dit is mogelijk en alleen op aanvraag. Heb je hier oren naar, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl met de strekking “Ik wil graag 1 op 1 coaching als ondersteuning bij de Cut the Crap training”. Dan neem ik persoonlijk contact met je op.

Klaar om te gaan staan voor wie je werkelijk bent?

Ontwaak de Heldin in jezelf en Cut the Crap and Chase your Dreams!

 Tot hier gekomen?

Kappen met scrollen en maak een keuze:

Of meld je aan voor de training, of klik deze pagina weg en ga zelf verder met het creëren van een gelukkig en vrij leven voor altijd. It’s all good. Maar het is wél belangrijk dat je een keuze maakt. Want die heb je altijd!

van €197 voor slechts €97!

LET OP: Deze actie is alleen op deze pagina geldig.