Verlang jij naar een gelukkig en vrij leven met een succesvol eigen bedrijf?

 

Cut the Crap training!

Exclusieve, LIFE CHANGING 14-daagse online training, voor zelfbewuste Heldinnen die willen ondernemen met focus en zelfvertrouwen en die willen léven van hun bedrijf! 🚀

Herken je dat..

Je wilt zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, echt gaan voor je eigen bedrijf, maar toch durf je het nog niet echt. 

Je baalt ervan dat het je nu energie kost en het frustreert je dat je het wel wéét, maar niet DOET!

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Je omgeving is ook niet echt supportive… Jij wilt GROOTS dromen en gaan doen, maar zij spreken continu hun twijfels uit, waardoor jij ook twijfelt: moet je nou wel… moet je nou niet..?  

Hoe zou het zijn als..

Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent?

Je vanuit vertrouwen, jezelf gaat laten zien aan de wereld en dat je elke dag kunt gaan doen wat je het aller liefste doet?

Hoe zou het zijn als jij eindelijk echt gaat DOEN wat je wilt?

Want, volgens mij droom jij ervan om andere mensen te helpen, toch?

Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je hebt, hoe meer geld je uiteindelijk kunt verdienen en hoe vrijer je kunt leven.

Om dat te kunnen doen, heb je wel een stevige fundering nodig.

En dan heb je maar 1 ding te doen: DOEN!

Je wilde voor jezelf beginnen omdat je verlangde naar vrijheid…

Zelf je tijden indelen, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en elke dag kunnen doen wat je het aller liefste doet, toch?

Besef jezelf dat voor een volledig vrij leven het essentieel is om de juiste stappen te zetten zoals het Universum ze voor ons bedoelt heeft.

Niet alleen maar strategie en marketingtools, maar in de eerste plaats zorgen voor de juiste energie, dan je (interne) communicatie om van daaruit te gaan knallen.

Maarja, hoe doe je dat?

Dat leer je in deze super praktische online Cut the Crap Training! In slechts 14 dagen leg jij een stevige persoonlijke fundering om te knallen met jouw business, in verbinding met jezelf en het grotere geheel. En ik heb nu een super speciaal aanbod: Deze actie is alleen op deze pagina geldig en verdwijnt binnen 30 minuten. 

Speciale aanbieding:

Voor deze 14-daagse online Cut the Crap training betaal je nu geen 197,- maar slechts 97,-!
En nu met BONUS: een begeleide hartmeditatie om je dag vanuit liefde, dankbaarheid en kracht te starten. 
LET OP: Deze aanbieding is slechts 24uur geldig! 

14-daagse training

Je staat er niet alleen voor. Met online video’s begeleid ik je stap voor stap zodat je nu eindelijk echt gaat DOEN!

Online traject

Waar je ook bent op de wereld, je kunt altijd en overal deelnemen. Alle trainingen zijn online én kun je terugkijken (dus ook als je tussendoor op vakantie bent).

DOEN!

Dankzij deze training ga jij écht DOEN. Je leert DE tools die je nodig hebt om het vrije leven te creëren waar jij zo naar verlangt: Meer energie, meer voldoening en meer vrijheid! 

Wet van Aantrekking

Leer werken met de Wet van Aantrekking, zodat jij écht vrij kunt leven met volop overvloed! 

Na het volgen van deze training heb jij:

✅ Een super stevige persoonlijke fundering om te knallen met je business
✅ Praktische LIFE CHANGING tools om het vrije leven te creëren waar jij zo van droomt!
✅ Je leert hoe de Wet van Aantrekking werkt en hoe je deze natuurwet vóór je kunt laten werken. 
✅ Jouw bewustzijn verhoogd voor een vrijer leven
✅ Een winnende mindset gecreëerd
✅Tools om onhandig gedrag te veranderen in handig gedrag zodat je eindelijk echt gaat DOEN
✅ En natuurlijk: De Heldin in jezelf ontwaakt!

Ervaringen van Heldinnen

“Ik zag de Cut the Crap Training voorbijkomen en dacht: dit is het moment! De training heeft mij weer nieuwe inzichten opgeleverd!
Het fijne aan deze training is, is dat ‘ie opgebouwd is uit simpele stappen, maar met grote inzichten om vervolgens beslissingen te kunnen maken die impact hebben op jouw leven!”

Floor Schut

Loopbaancoach

“De Cut the Crap Training kwam voor mij precies op het juiste moment. De training heeft mij meer rust, meer positieve gedachten en het geloof dat ik zelf mijn eigen bedrijf verder kan laten groeien opgeleverd!

Daarnaast heb ik onwijs veel inzichten gekregen en vooral dat je mind echt heel erg beïnvloedbaar is. Met de Cut the Crap Training van Kim kun je veel zelf-inzicht krijgen in je eigen kunnen en je eigen manier van denken en dat je met kleine stapjes grote veranderingen kan maken!”

Romana Elshof

Events & support

 Ontwaak de Heldin in jezelf!

Als jij écht wilt knallen met je business, is het essentieel om te werken aan je bewustwording, zorgen dat je je hoofd op orde hebt om je hart te kunnen volgen.

Besef jezelf: Slechts 5% van jouw gedachten is bewust. De overige 95% is onbewust. Daar zit dus een enorme winst te behalen! Winst voor jezelf, winst voor je leven, winst voor je business.

Klaar voor écht resultaat?

Meld je dan NU aan voor de 14-daagse online Cut the Crap training voor een MINI investering:

van €197 voor slechts €97!

LET OP: Deze actie is alleen op deze pagina geldig.

BONUS!

Als jij NU de Heldin in jezelf ontwaakt:

Een begeleide hartmeditatie om je dag vanuit liefde, dankbaarheid en kracht te starten.

De mini investering bedraagt nu slechts €97 i.p.v. €197!

LET OP: Deze aanbieding is slechts 24uur geldig.

Ervaringen van Heldinnen

“Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Ik was toe aan een coach die me hielp om te gaan DOEN! Dankzij Kim bleef ik in beweging, ze hielp me eenvoudig door een aantal struggles heen en daardoor behaalde ik snel resultaat. Ik heb mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

Margreet Feijten

Mindset- & Lifestyle coach

“Voordat ik startte ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefde, daadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid!

Ik vond het ook super fijn dat Kim spiritueel is en zorgde dat ik écht in actie kwam. Ze is een pittige, vrolijke en directe coach die je helpt om uit je comfortzone te stappen, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!”

Fiona van Dijk

Componist, Singer Songwriter

“Ik twijfelde even of de investering het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!

Mijn nieuwe concept staat als een huis, heeft me al direct klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst!
Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!”

Carlijn Appel

Dietist zonder dieet

Over Kim

“Practice what I Preach”

“Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ik besloot het roer om te gooien. Ik ontwaakte de Heldin in mijzelf en begon met persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de lessen die ik leerde in diverse coachtrajecten, opleidingen (loopbaancoaching, transformatiecoaching en NLP), workshops, seminars en reizen, lukte het me om in 2 jaar tijd:

20kg af te vallen
✅te herstellen van een heftige burnout
✅zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
✅en startte ik mijn eigen bedrijf.

En met succes! Binnen een jaar tijd kan ik leven van mijn eigen bedrijf en kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe.

Ik ging volledig terug naar mijn kern, zocht antwoorden in de stilte en kwam erachter dat alles wat ik nodig heb, al in mij zit. Spiritualiteit heeft mijn leven compleet veranderd en veel rijker gemaakt.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf. En dan niet alleen maar knallen, maar juist de balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie is ontzettend belangrijk.

Ik besef me dat ik dat niet alleen kan realiseren en daarom coach ik anderen met liefde zodat zij óók kunnen gaan leven van hun missie en we daarmee samen de wereld mooier kunnen maken. Het is mijn kracht om mensen in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.” 

Ben jij er klaar voor om de Heldin in jezelf te ontwaken?
Meld je dan aan voor de 14-daagse Cut the Crap training!

Meld je aan

Eenmalige investering

Geen 197,- maar slechts:

97,- excl. btw 

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules / lessen op een later moment inhalen?

Ja zeker. Het programma is online. Alles is terug te lezen en te kijken!

Heb ik na de 14-dagen nog toegang tot de video's?

Ja! De content blijft sowieso tot eind 2020 beschikbaar

Kan ik deze investering aftrekken van de belasting?

Als de opleiding, cursus, workshop of seminar relevant is in jouw branche en is bedoeld om jouw kennis te verbreden, zijn deze investeringen vaak aftrekbaar als bedrijfskosten.

Op de website van de Belastingdienst vind je de meest recente lijst met aftrekposten.

Kan ik 1 op 1 coaching bij boeken?

Ja, dit is mogelijk en alleen op aanvraag. Heb je hier oren naar, mail dan even naar contact@kimrietvink.nl met de strekking “Ik wil graag 1 op 1 coaching als ondersteuning bij de Cut the Crap training”. Dan neem ik persoonlijk contact met je op.

Klaar om te gaan staan voor wie je werkelijk bent?

Ontwaak de Heldin in jezelf en Cut the Crap and Chase your Dreams!

 Tot hier gekomen?

Kappen met scrollen en maak een keuze:

Of meld je aan voor de training, of klik deze pagina weg en ga zelf verder met het creëren van een gelukkig en vrij leven voor altijd. It’s all good. Maar het is wél belangrijk dat je een keuze maakt. Want die heb je altijd!

van €197 voor slechts €97!

LET OP: Deze actie is alleen op deze pagina geldig.