Ben jij klaar met die belemmerende overtuigingen die je nu steeds tegenhouden om écht te gaan staan voor wie je werkelijk bent?

Wil jij levens veranderen met jouw eigen bedrijf én daar goed geld mee verdienen?

Terecht! It’s time for the:

 14-daagse 

Cut the Crap
Intensive!

Exclusieve, LIFE CHANGING 14-daagse online training, voor zelfbewuste Heldinnen die willen ondernemen met focus en zelfvertrouwen en die VRIJ willen léven van hun bedrijf! 🚀

Herken je dat:

Je wilt zó graag gaan staan voor wie je werkelijk bent, echt gaan voor je eigen bedrijf, maar toch durf je het nog niet echt.

Je baalt van die terugkerende belemmerende overtuigingen “Ben ik wel goed genoeg”… “Er zijn er al zoveel, wie zit er op mij te wachten”… “Weet ik wel genoeg”… “Moet ik niet eerst nog xxx voordat ik…”

Je betrapt jezelf steeds weer op excuses om maar niet te doen wat je echt wilt. En dat frustreert je! Je wilt het een maar doet het ander…

Je probeert van alles maar eigenlijk kost het je alleen maar energie. 

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?

Hoe zou het zijn als..

Je écht gaat staan voor wie je werkelijk bent? Stopt met die excuses en eindelijk echt gaat DOEN wat je wilt?!

Je Ultiem VRIJ kunt leven? Dat je elke dag kunt gaan doen wat je het aller liefste doet, levens veranderen én goed geld verdienen?

Hoe zou het zijn als jij eindelijk van die belemmerende overtuigingen af bent?

Dat je FOCUS hebt, meer ZELFVERTROUWEN en concrete stappen om echt dat Vrije Leven te creëren waar je zo naar verlangt?

 

Jij wilt andere mensen helpen, toch?!

En je wilt daar goed geld mee verdienen. Want je begrijpt dat hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je hebt, hoe meer geld je kunt verdienen en hoe vrijer je kunt leven.

JA of JA?!

Besef jezelf: Om dat te kunnen doen, heb je wel een stevige fundering nodig.En dan heb je maar 1 ding te doen: Cut the Crap and Chase your Dreams!

Deze Cut the Crap intensive training heeft een waarde van 197,- maar op deze pagina geldt een:

Speciaal aanbod

Met echt een MEGA korting zodat ook JIJ een VRIJ Leven kunt creëren met een succesvol eigen bedrijf!

Diep van binnen weet je best wel dat je iets waardevols te bieden hebt…

Dit levert de
Cut the Crap intensive je op:

Z

FOCUS

Weg met die ruis! Je krijgt stap voor stap SUPER helder wat je te doen staat, wanneer en waarom zodat je in de tijd die je aan de creatie van jouw VRIJE LEVEN besteed, ook echt resultaat gaat zien en voelen!

Mind reset

Kom eindelijk af van die belemmerende overtuigingen! Je leert wat jouw unieke kracht is, hoe je met zelfvertrouwen keuzes maakt en veel positievere gedachten hebt!

Spirituele marketing

Bewezen strategieën, vanuit een spiritueel oogpunt. Je krijgt concrete handvatten en hulp bij zichtbaarheid waardoor klanten aantrekken een eitje wordt!

ACTIE!

Geen smoesjes en excuses meer, tijdens deze training ga jij echt doen. En, daar ben jij klaar voor toch?!

Daarnaast heb je na het volgen van deze training ook:

Een super stevige persoonlijke fundering om te knallen met je business

 Praktische LIFE CHANGING tools om het vrije leven te creëren waar jij zo van droomt!
Je leert hoe de Wet van Aantrekking werkt en hoe je deze natuurwet vóór je kunt laten werken.
Jouw bewustzijn verhoogd voor een vrijer leven
 Een winnende mindset gecreëerd
Tools om onhandig gedrag te veranderen in handig gedrag zodat je eindelijk echt gaat DOEN
En natuurlijk: De Heldin in jezelf ontwaakt!

it’s time to Cut the Crap
and Chase your Dreams

Je hebt jouw droom al veel te lang uitgesteld toch?!

Stel dat je over 3 jaar dood gaat, dan wil je alles gedaan hebben wat je wilde, toch? VRIJ leven, impact hebben, voldoening ervaren en het LEVENDE voorbeeld geweest zijn voor jouw kinderen..

Speciaal aanbod

Exclusieve kans!

De online LIFE CHANGING 14-daagse Cut the Crap Intensive

 Niet meer zelf aanmodderen, maar de juiste begeleiding! Met online video’s begeleid ik je stap voor stap zodat je eindelijk af komt van jouw belemmerende overtuigingen om eindelijk echt te gaan DOEN!

Waar je ook bent op de wereld, je kunt altijd en overal deelnemen. Alle trainingen zijn online én kun je terugkijken (je houdt levenslang toegang).

Een Ultiem Vrij Leven creëren met een succesvolle business met betekenis lijkt vaak heel strategisch te zijn, maar niets is minder waar! In deze Cut the Crap training leer jij werken met de Wet van Aantrekking, zodat jij écht vrij kunt leven met volop overvloed!

Dankzij deze training ga jij écht DOEN. Je leert DE tools die je nodig hebt om het vrije leven te creëren waar jij zo naar verlangt: Meer focus, meer energie, meer zelfvertrouwen, meer voldoening en meer vrijheid!

If you don’t live free voor by now, there is something you don’t know!

Kim Rietvink

Over Kim

“Ondanks mijn lage energie, bouwde ik binnen 16 maanden een succesvolle, internationale coachpraktijk op”

Na de Hoge Hotelschool hopte ik van baan naar baan in de sales- marketing- en eventwereld, maar ik kon het nooit echt vinden. Ik voelde me anders dan collega’s, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen en had totaal geen voldoening in dat wat ik deed. 

Ik droomde van een vrij leven, maar de realiteit was totaal anders: Ik had overgewicht, zat vast in een fulltime baan, was altijd moe, leefde achter een masker en belandde in een heftige burnout. 

“ik besloot het roer om te gooien en ging volledig terug naar mijn kern. Ik investeerde volle bak in persoonlijke-, spirituele en business ontwikkeling.

Events, retraites, coachingtrajecten, opleidingen.. Alles pakte ik aan om het niet meer alleen te doen en met de juiste guidance mijn vrije leven te creëren. En dat lukte!

In slechts 3 jaar tijd

Viel ik 20kg af
Herstelde ik van een heftige burnout
Zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op
Bouwde ik een succesvolle online coachpraktijk waar ik nu vrij van leef!
Zette ik 100.00euro om in mijn eerste jaar als fulltime online ondernemer en verdubbelde ik dit naar 200.000euro omzet in de volgende 7 maanden

Niet door meer te werken, maar juist MINDER!
Daarnaast creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business, trading en vastgoed.

Het is mijn missie dat alle vrouwen een VRIJ leven kunnen creëren met een succesvol eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

Ondernemen vanuit grootsheid

Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie.

Daarom focussen we in dit trajcect op DOEN!

Stap voor stap leer en implementeer je, zodat jij écht het gelukkige en
vrije leven gaat manifesteren met een succesvol eigen bedrijf.

Knallen met je business vanuit de juiste energie.

Ervaringen van Heldinnen

Die stuk voor stuk een magneet voor klanten werden

“Ik zag de Cut the Crap Training voorbijkomen en dacht: dit is het moment! De training heeft mij weer nieuwe inzichten opgeleverd!
Het fijne aan deze training is, is dat ‘ie opgebouwd is uit simpele stappen, maar met grote inzichten om vervolgens beslissingen te kunnen maken die impact hebben op jouw leven!”

Floor Schut

Loopbaancoach

“Wat een super goede training die Kim heeft neergezet! Ik ben heel dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen! Ik heb de informatie tot me genomen en ik vind het super dat Kim de aandacht zo vestigt op het DOEN! Want dat is inderdaad het stukje waarbij ik vaak “denk oh dat herken ik/weet ik wel” maar door deze training besef ik me: IK LEEF NU dus ik ga DOEN!”

Bianca Kromhout vd Meer

Spirituele coaching en energetische healing

“De Cut the Crap Training kwam voor mij precies op het juiste moment. De training heeft mij meer rust, meer positieve gedachten en het geloof dat ik zelf mijn eigen bedrijf verder kan laten groeien opgeleverd!

Daarnaast heb ik onwijs veel inzichten gekregen en vooral dat je mind echt heel erg beïnvloedbaar is. Met de Cut the Crap Training van Kim kun je veel zelf-inzicht krijgen in je eigen kunnen en je eigen manier van denken en dat je met kleine stapjes grote veranderingen kan maken!”

Romana Elshof

Events en support

“Al na het eerste filmpje kreeg ik inzicht in wat ik wil met mijn bedrijf! Na 2 jaar van twijfel was het nu direct duidelijk en heb ik dit heel duidelijk bij mijn vennoot aangegeven! We probeerden beide steeds water bij de wijn te doen maar nu dacht ik ‘nee, ik moet nu een besluit nemen’… Het was heel spannend en tegelijk een opluchting. Grappig dat het zo kan werken, het was het laatste zetje dat ik nodig had en natuurlijk ook iets waar ik naar zocht om mezelf extra moed te geven!”

Linda Willems

Kinder verpleegkundige

“Ik wilde al lange tijd groeien met mijn bedrijf, maar het lukte maar niet. Dankzij de training heb ik nu meer focus, geloof ik meer in mezelf en weet ik dat ik het waard ben! Ik ben meer voor mezelf gaan staan en ben dankbaar voor de schop onder m’n kont die ik gekregen heb dankzij deze training!

Jessica van Bergeijk

Virtual Assistent

“Voor de Cut the Crap Training betrapte ik mezelf op veel excuses om maar niet te doen wat ik wil. Ik kwam weer bij een oude tool: het boemerang advies. Ieder advies dat ik geef mag ik ook zelf (weer) pakken, ontvangen en verankeren. Dankzij de training weet ik weer dat ik mag stoppen met smoesjes bedenken en dat de angst die ik ervaar door mijzelf in stand gehouden wordt. Kim confronteert tijdens de training liefdevol met je excuses zodat je weer DOOR kunt!

Linda Vlot

Lifecoach

Aanmelden

Deze Cut the Crap intensive training heeft een waarde van 197,- maar op deze pagina geldt een SPECIAAL AANBOD!

Omdat ik het jou ook zo gun om vrij te leven, krijg je nu maarliefst 100,- korting op deze LIFE CHANGING Cut the Crap Intensive!

Jouw investering is daarmee geen 197,- maar slechts 97!

Z

Eenmalige investering

 14 daagse Cut the Crap Intensive training

Toegang tot de Heldinnen Academy

7 LIFE CHANGING videotrainingen
(je houdt levenslang toegang!)

Nu geen 197,- maar slechts:

97,-

ex btw

Veel gestelde vragen

Nee he?

Wanneer start de Cut the Crap intensive training?
Nadat je je betaling in orde hebt gemaakt,  je binnen 15 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.
.
Wat kost de 14-daagse Cut the Crap intensive training?
Normaal 197,- ex btw maar nu slechts 97,- exclusief 21% BTW
.
Voor wie is deze training interessant?
Voor spirituele, ondernemende vrouwen die klaar zijn met excuses, af willen van belemmerende overtuigingen en echt willen gaan DOEN om een Ultiem Vrij Leven te creëren..
.
Hoelang houd ik toegang tot de training?
Je blijft life-time toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?
Ik sta voor de volle 100% achter de impact die deze Intensive training op jouw (vrije) leven kan hebben. Daarbij hebben inmiddels al honderden vrouwen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied! Als jij binnen 30 dagen na aanschaf alle video’s bekijkt, de opdrachten maakt en geen verschil in je (vrije) leven ervaart, krijg je je geld terug.