Wil jij knallen met je business,
in verbinding met jezelf en het grotere geheel?

Download nu

De Cut the Crap checklist!

Je leert onder andere:

✅De cruciale stappen om een goedlopend bedrijf te kunnen bouwen.
Hoe je dat doet in verbinding met jezelf en het grotere geheel.
✅ Hoe je bij kunt dragen aan een mooiere wereld én er zelf van kunt leven
✅ Leven en ondernemen met de mannelijke- en vrouwelijke energie in balans 
Hoe je in actie komt met behoud van je vrouwelijke zachtheid. 
Wat het je oplevert als je de stappen toepast. 

Hi! Ik ben Kim,

en het is mijn missie dat alle vrouwen een gelukkig en vrij leven creëren en hun éigen dromen realiseren!

Super grote missie, I know, en dat is precies de reden dat ik andere vrouwen met liefde coach, zodat ze vanuit verbinding met zichzelf en het grotere geheel kunnen gaan knallen met hun business!

Door de juiste stappen te bewandelen, van een stevige fundering en focus op energie, naar mindset en uiteindelijk business strategie, ging ik zelf in slechts 3 jaar tijd van een onzekere, futloze vrouw met overgewicht, in een baan die ik niks vond, naar een zelfverzekerde, slanke vrouw met vrij leven en een bloeiend eigen bedrijf!

Ik:

✨ Viel 20KG af
✨Herstelde van een heftige burnout
✨Ontwikkelde mezelf zodat ik vanuit mijn eigen kracht kon leven en ondernemen
Organiseerde (en beleefde) mijn droomhuwelijk
✨Zei mijn baan op, tegen alle adviezen in
✨Startte mijn eigen online coachpraktijk, waar ik nu van leef!

 

Droom jij ook van een eigen bedrijf en een vrij leven?

Dan is het tijd om de Heldin in jou te ontwaken!

Obstakels in je leven zijn geen reden om je droom van een ideale business en lifestyle niet te realiseren, ze vormen je kracht. Het Universum geeft je namelijk alleen de uitdagingen die je aankunt, die je nodig hebt om te kunnen groeien en bij te kunnen dragen aan een mooiere wereld! Zelf heb ik dat precies zo mogen ervaren en met dit geloof coach ik vrouwen ook om vanuit de verbinding met zichzelf te gaan knallen met hun business. 

Kleine stappen brengen grote resultaten

Zet nu een eerste stap en download de Gratis Cut the Crap Checklist!

Ervaringen van heldinnen

Resultaten van Heldinnen die je voorgingen:

“Voordat ik met Kim aan de slag ging, merkte dat ik regelmatig tegen overtuigingen aan liep die me niet verder hielpen. Het waren eigenlijk altijd overtuigingen die me in de weg stonden richting mijn doel. Hier wilde ik graag mee aan de slag!  Al direct na het eerste gesprek voelde ik dat ik enorm op 1 lijn lig met Kim. Onwijs veel respect voor haar aanpak, haar moed en de kracht waarmee te mij kon helpen.  Ik kan Kim voor de volle 100% aanraden bij anderen! 😀

– Carlijn – Freelance online marketeer

 

“Ik twijfelde even of de investering in het traject het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben! 
Binnen 3 maanden staat mijn nieuwe concept als een huis, heeft het me klanten opgeleverden ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst! Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!
Kim is aan de ene kant een hele sterke coach die de juiste vragen stelt en doorvraagt en aan de andere kant ook gewoon een relaxte chick waar je lekker mee kunt sparren en die niet bang is om haar eigen ideeën te delen. Ik vond alle sessies super waardevol en ik zou de coaching zeker aanraden aan iedereen aanraden die voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt.”

– Carlijn – Dietist zonder dieet 

 


“Ik heb wel even getwijfeld voor ik JA zei tegen coaching, ik was bang dat het niet het gewenste effect op me zou hebben. Ik had al veel geprobeerd om te veranderen, maar steeds zonder resultaat. Gelukkig was het met Kim anders! Dankzij haar persoonlijke coaching heb ik nu veel meer energie, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid (wat me zowel op privé- als op werkgebied helpt) en ik straal nu gewoon! Ik vind het super fijn dat Kim ook vanuit haar eigen ervaring coacht en dat ze door dicht bij zichzelf te blijven, mij alles kon geven wat ik nodig had!

– Annelies 

“Via via hoorde ik over Kim en heb ik direct ja gezegd tegen haar coachtraject. Het heeft me veel meer bewustwording opgeleverd op verrassende punten. Zo kwam ik erachter wat het effect is van gezond eten (meer energie, beter in mijn vel), dat het oké is om je soms kut te voelen en dat ik op mag komen voor mijn financiële zelf. Ik vond het super chill dat de coaching online is, lekker efficiënt! Ik ben super blij met de gesprekken die we gevoerd hebben en heb Kim direct aangeraden bij een andere onderneemster”

– S

“Ik heb geen moment getwijfeld en meteen JA gezegd tegen de coaching van Kim. Ik liep er tegen aan dat ik dingen niet afmaakte.
Door de coaching heb ik beter naar mezelf leren luisteren, ben ik meer voor mezelf op gaan komen en durfde ik de stap te zetten om een nieuwe opleiding te gaan doen.
Ik voel dat ik op de goede weg ben, voel me volmaakter EN vrijer!

Kim weet wat ze doet. Ze heeft zelf ook enorm(e) hobbel(s) op haar pad gehad en weet daar enorm goed mee om te gaan én onderneemt actie.  Ze heeft een rustige manier van terug koppelen en is eerlijk!” 

– Sharon


“Ik heb mijn leven een heel andere kant op kunnen gooien mede dankzij Kim! Ik had flink overgewicht, geen zelfdiscipline, was onzeker en wist niet meer wat ik moest doen. Inmiddels ben ik ruim 25kg afgevallen, heb veel meer zelfvertrouwen, ben blij met mijn lijf en durf mijn eigen keuzes te maken! Kim is enorme steun en ook een gezonde stok achter de deur om veranderingen aan te brengen in mijn leven. Ze gaat er 100% voor en dat motiveert om hetzelfde te doen!”

– Isa

Ben jij de volgende?

Ontwaak de heldin in jezelf!

Download nu

De Cut the Crap checklist

Je leert onder andere:

✅De cruciale stappen om een goedlopend bedrijf te kunnen bouwen.
Hoe je dat doet in verbinding met jezelf en het grotere geheel.
✅ Hoe je bij kunt dragen aan een mooiere wereld én er zelf van kunt leven
✅ Leven en ondernemen met de mannelijke- en vrouwelijke energie in balans 
Hoe je in actie komt met behoud van je vrouwelijke zachtheid. 
Wat het je oplevert als je de stappen toepast. 

 

 

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de checklist ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om je dromen te realiseren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Cut the crap
and chase your dreams