Calibrate.

De Masterclass

 

Verhoog je frequentie en manifesteer:

Meer Focus
Meer Vrijheid,
Meer Geld,
En een hogere levensstandaard!

Je voelt aan alles: DIT is het moment,
NOW is the time to RISE.

Je wilt gewoon echt vrijer leven. Meer vrije tijd, meer geld verdienen en je levenskwaliteit verhogen maar..

Je bent er klaar mee om zo hard te moeten blijven werken en als je eerlijk bent, kan het zo ook niet veel langer meer. Je werkt jezelf over de kop en je weet het. Je bent echter zo ambitieus en wilt de wereld zo graag mooier maken dat je harder werkt dan je fysiek nu aan kan… 

Je hebt al flink geïnvesteerd in jezelf en je bedrijf. Echter loop je nu vast. Je bent er achter gekomen dat je met een potje business strategie niet de doorbraak gaat realiseren waar je naar op zoek bent. Je weet dat er een andere manier bestaat, je bent je bewust van hogere frequenties, maar hoe je dat praktisch gaat bereiken, geen idee. (Daarom wil je juist een stap zetten met Calibrate!)

Het is tijd om weer een stuk van je oude identiteit los te laten en IN de nieuwe, vrijere en rijkere versie van je jezelf te transformeren. En niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor je partner, je kinderen én je klanten
(want ook zij verdienen de beste versie van jou!).

Ben jij The One die zich commit aan al het bovenstaande?

Yes?! Then let’s continue!

Spiritual Businesscoach Kim Rietvink

Je bevindt je in een levensfase waarin je al veel hebt bereikt, maar nogmaals: vooral met hard werken. Je verlangt er naar om meer geld en meer vrijheid te manifesteren op een moeiteloze manier.

Je bent bekend met the Law of Attraction. Echter lukt het je nog niet om dit consistent toe passen. Je wilt jezelf kunnen kalibreren naar hogere frequenties en next level versies van jezelf, zodat de manifestatie van jouw Wildest Dreams met veel meer Ease en Joy gaat.

Je hebt zin in MAGIC! Al dat gepieker, analyseren en ander rationeel hoofdwerk ben je wel even klaar mee. Je wilt gewoon lekker (verder) op spirituele ontdekkingstocht en leren hoe je kunt samenwerken met het Universum om meer geld en vrijheid te manifesteren zodat je je levensstandaard kunt verhogen. 

Jij neemt geen genoegen nemen met een gemiddeld leven.
You want to have it all: een ultiem vrij leven waarin je MASSIVE bijdraagt aan de levens van anderen terwijl je daar óók veel geld mee verdient. 

Nog steeds The One die JA kan zeggen tegen al het bovenstaande?

Dan is de Calibrate Masterclass iets voor jou!

 

Dit is wat je gaat leren:

Hoe je jezelf kunt kalibreren in hogere frequenties en next level versies van jezelf, zodat manifestatie van jouw Wildest Dreams veel makkelijker en leuker wordt! (more ease en more joy dus!)

Hoe je ‘The game of life’ speelt met Guidance van jouw Spirits, zodat je meer kunt ontspannen en meer kunt vertrouwen op the Spiritual Realm.

Je gaat een snelle Spirituele Groei ervaren met een speciale helende meditatie omdat je je energieveld vrij moet kunnen houden voor de juiste Calibration.

En je leert hoe je met het Universum kunt samenwerken op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren, zodat je gewenste manifestaties jouw kant op kunnen stromen.

En als laatste: We gaan je Belief system upgraden zodat wonderen in je leven kunnen gebeuren.

 

Kim Rietvink Spiritueel Business Mentor

Are you ready to Calibrate?

En ben je er klaar voor to have it ALL?

Ben je klaar voor de ‘Mastery of the Self’ en wil je groeien als een Spiritual Badass?!

Meld je nu aan voor Calibrate. The Masterclass. 

Z

Investering

Nu geen 555,-

Maar slechts:

222,-

ex btw