Hee you!

Wil jij eindelijk van die belemmerende overtuigingen af?
Jouw oude patronen doorbreken en eindelijk Vol Vertrouwen Vrij leven?!

 

Meld je nu GRATIS aan

voor de Breathwork Experience!

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de masterclass ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om een vrij Leven te creëren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

 

marc rietvink

Dit levert de Masterclass je op:

Een doorbraak!

Laat het oude los. Je loopt al lang genoeg rond met spanningen, onzekerheid en andere emoties die je niet langer helpen. 

Tijdens de Masterclass ervaar je direct een doorbraak om vol vertrouwen zichtbaar te zijn.

 

Rust in je hoofd

Dankzij de bewezen succesvolle hypnobreathwork methode ontstaat er direct rust in je hoofd, ruimte voor nieuwe en positieve energie en kun je vanuit Flow verder om te gaan staan voor wie je werkelijk bent! 

Energie

Ontdek de kracht van de adem zodat je altijd een concrete tool hebt waarmee je jouw energie kunt verhogen. 

Groeiend bewustzijn

Je ontdekt hoe je onderbewuste werkt zodat je meer controle krijgt over je gevoel, je gedachten en meer vanuit intuïtie kunt gaan ondernemen. 

Helderheid

Concrete stappen om toe te passen! Dat heb je nodig en dat krijg je. Zo ontstaat er meer helderheid, balans, voel je je vrolijker en kun je verder met het aantrekken van jouw ideale klanten!

Deze Masterclass is voor jou als jij:

Ondernemer bent en GROOTS wilt groeien en wilt gaan staan voor wie je wérkelijk bent.

Je klaar bent met jezelf verstoppen en vol vertrouwen zichtbaar wilt zijn.

Je bent klaar met aanmodderen en bent toe aan een Doorbraak!

Deze Masterclass is niet voor jou als je geen ondernemer bent. 

Reacties van anderen 

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (Kim burnout geweest en een zware bevalling gehad) als in hun carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze het roer om te gooien. Beiden zegden hun baan op, tegen alle adviezen in. Ze kozen ervoor om de geplande huwelijksreis ging niet naar Curacao te laten gaan maar naar de Ardennen (waar het regende)… En alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van het bedrijf.  

Nadat Kim binnen 3 jaar een multiple 6 figure business bouwde, besloot het koppel dat Marc ook als algemeen directeur in het bedrijf zou treden. Het bedrijf en daarmee de impact blijft elk jaar groeien.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

Rietvink

De ambities zijn groots

Wetende dat ze alles kunnen creëren wat ze maar verlangen, is het doel om in de toekomst maar liefst 1.000 ondernemers (to be) te begeleiden in de creatie van een ultiem vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren, empoweren en onderwijzen ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om te groeien in persoonlijk leiderschap voor de creatie van een Ultiem Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Wij geloven namelijk dat purpose gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.”

 

Tot hier gekomen?

 

Stop met scrollen, het is tijd voor jouw doorbraak!