Wil jij jezelf bevrijden van Belemmerende overtuigingen en vastzittende blokkades, die je tegenhouden in de creatie van jouw vrije leven, met die geldstroom in overvloed?!

Yes?!

Meld je aan voor de:

 

Breathwork Experience

marc rietvink

In de voorbereidingen van deze Experience kreeg ik een belangrijke projectie door voor jou!

Want, jij merkt dat je vastzit, toch?

Dat je diep van binnen voelt, ziet en wéét dat een Vrij leven met financiële overvloed ook voor jou weggelegd is, toch?!

Maar.. op dit moment lijkt er een ‘stop’ op te zitten..

Precies.

Wat ik zag, was heel down to earth, heel praktisch. Maar wel met een diepe, helende message voor jou. 

Ik zag een grote vierkante, ziliver-/ metaal kleurige wasbak. 

En..

Het probleem is dat er nu een ‘stop’ in je ‘afvoer’ (=financiële aanvoer) put zit. 

Die wasbak (je Vortx) zit wel vol (met je verlangens), maar het kan niet doorstromen naar je fysieke realiteit. 

Dat moet dus ‘ontstopt’ worden. 

Je moet weer vrij baan creëren zodat alles wat je gevraagd hebt aan het Universum, alles wat je in je Vortex al verzameld hebt, weer rijkelijk naar je toe kan stromen. In overvloed!

En precies dat bereik je met de Breathwork Experience!

En verder, wanneer jij je aanmeld voor de life changing Breathwork Experience, krijg je:

Een doorbraak!

Laat het oude los. Je loopt al lang genoeg rond met spanningen, onzekerheid en andere emoties die je niet langer helpen.

Tijdens de Experience ervaar je direct een doorbraak om vol vertrouwen financiële overvloed aan te trekken.

 

Rust in je hoofd

Dankzij de bewezen succesvolle hypnobreathwork methode ontstaat er direct rust in je hoofd, ruimte voor nieuwe en positieve energie en kun je vanuit Flow verder om te gaan staan voor wie je werkelijk bent!

Energie

Ervaar hét geheim dat jij altijd bij je hebt, waarmee je jouw energie kunt verhogen en waarmee je altijd in Alignment kunt komen.

Groeiend bewustzijn

Je ontdekt hoe je onderbewuste werkt zodat je meer controle krijgt over je gevoel, je gedachten en meer vanuit intuïtie kunt gaan ondernemen.

Helderheid

Concrete stappen om toe te passen! Dat heb je nodig en dat krijg je. Zo ontstaat er meer helderheid, balans, voel je je vrolijker en kun je verder met het aantrekken van meer financiële overvloed!

Deze Experience is voor jou als jij:

Ondernemer bent en GROOTS wilt groeien met meer financiele overvloed.

Je klaar bent met die belemmerende overtuigingen en je jezelf wilt bevrijden. 

Je bent klaar met aanmodderen en bent toe aan een Doorbraak!

Deze Masterclass is niet voor jou als je geen ondernemer bent. 

LET OP! Nu met twee exclusieve BONUSSEN!

Energetisch Ondernemen

Bonus 1:

MP3 voor meer rust in je hoofd

Wanneer je naar de MP3 luistert, ga je op een reis naar een diep gevoel van ontspanning onder begeleiding van jouw eigen ademhaling en mijn stem.

Je verbind je met de Bron en creëert een heilig ruimte, zodat je in alle rust en veiligheid in Alignment kunt komen om die financiële overvloed naar je toe te laten stromen. 

De waarde van de online Ademsessie, de Masterclass en de MP3 zijn los van elkaar ruim 99,-

Maar! Wanneer jij nu besluit om de kennis van je ademhaling verder te verdiepen en je bewustzijn te vegroten, heb ik een speciale aanbieding voor je.

Energetisch Ondernemen

Bonus 2:

Begeleide Ademsessie als MP3 

  • Ervaar een gevoel van volledig ontspanning. 
  • Heerlijke rust in je hoofd waardoor je weer zuivere informatie van je Hoger zelf kunt ontvangen (en dat is dan weer handig voor je manifestatiekracht!)
  • Je laat negatieve gedachten los, bij iedere keer dat je uitademt. Dus je komt meer en meer in Alignment om die vrijheid aan te trekken waar je zo naar verlangt

Decisions today, shape your future tomorrow.

Kies vandaag en meld je aan voor de

Breathwork Experience.

 

Reacties van anderen

Marc en Kim Rietvink

Over Marc & Kim

Practice what we preach

Marc en Kim Rietvink zijn de oprichters van het Instituut voor Energetisch Ondernemen. Ze zijn het levende voorbeeld dat alles mogelijk is in dit leven, als je maar de juiste stappen zet, in de juiste volgorde.

Na jarenlange struggles op zowel fysiek gebied (Kim burnout geweest en een zware bevalling gehad) als in hun carriere (steeds ongelukkig in loondienst), besloten ze het roer om te gooien. Beiden zegden hun baan op, tegen alle adviezen in. Ze kozen ervoor om de geplande huwelijksreis ging niet naar Curacao te laten gaan maar naar de Ardennen (waar het regende)… En alles wat nodig was om te kunnen investeren in de groei van het bedrijf.

Nadat Kim binnen 3 jaar een multiple 6 figure business bouwde, besloot het koppel dat Marc ook als algemeen directeur in het bedrijf zou treden. Het bedrijf en daarmee de impact blijft elk jaar groeien.

Ze wonen nu met hun dochter Evi Fé in de tropische Caribbean, op het idyllische eiland Bonaire. Omringd door witte stranden en palmbomen, prachtige blauwe lucht en de azuurblauwe zee, dragen ze met hun online business bij aan het verhogen van het bewustzijn op aarde door ondernemers te begeleiden met impactvolle programma’s en trajecten.

Rietvink

De ambities zijn groots

Wetende dat ze alles kunnen creëren wat ze maar verlangen, is het doel om in de toekomst maar liefst 1.000 ondernemers (to be) te begeleiden in de creatie van een ultiem vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Marc & Kim over de missie:

“Wij begeleiden, inspireren, empoweren en onderwijzen ondernemers om het rolmodel te worden dat ze verlangen te zijn, zowel in business als privé. Daarbij begeleiden we ze om te groeien in persoonlijk leiderschap voor de creatie van een Ultiem Vrij leven met een succesvol eigen bedrijf.

Wij geloven namelijk dat purpose gedreven ondernemers de wereld kunnen veranderen, for the greater good of all.”

 

Z

Investering

19,-

ex btw

Tot hier gekomen?

 

Stop met scrollen, het is tijd voor jouw doorbraak!