Maar wat levert het me allemaal op?

Je weet waar je naar verlangt: een gelukkig en VRIJ leven waarin je elke dag kunt doen wat je het allerliefste doet. 

Toch?

Deze Black Friday Financial Freedom Bundel gaat je daarmee helpen. 

Dit is namelijk wat alle trainingen je op gaat leveren:

The Millionaire Mind Masterclass t.w.v. 88,-

“Dit was zó enorm waardevol! Kim heeft me enorm geïnspireerd. Ze heeft zo ontzettend veel te bieden, en wat ben ik blij dat ik dit van haar heb mogen ontvangen!” – Francien Everts

Wat je o.a. kunt verwachten:

√ Heel veel waarde! Ik ga Life Changing modellen voor succes en vrijheid met je delen!

√ Mijn GROOTSTE inzichten van de Millionaire Mind Intensive waardoor ik binnen 1 jaar van 1 naar 5 inkomstenstromen ging

√ Healing van belemmerende overtuigingen rondom geld en rijkdom

√ Het proces van manifestatie

√ Hoe ook jij de Wet van Aantrekking vóór je kunt laten werken!

√ Hoe jij jouw geld kunt managen en daarmee het Universum kunt laten zien dat je ready bent for more 


Ontzettend fijn webinar! Vooral de fijne energie vond ik zo ontzettend fijn! Ik weet zeker dat Kim een goede coach voor mij is! – Rianne van Tuijl, businesscoach

Ik weet genoeg, I’m in!

Financial Freedom Secrets t.w.v. 555,-

“Mijn grootste inzicht van deze Masterclass is dat ik voel, dat ik door een aantal simpele stappen te zetten, ik een groot verschil kan maken”! – Tessa Jansen

Super praktische Masterclass, zodat je een concreet plan hebt en heldere stappen die je DIRECT kunt zetten, om een financieel vrijer leven te creëren.

Nu tijdelijk mét EXTRA Bonus in deze Black Friday Financial Freedom Bundel, waar je ook direct toegang tot krijgt 👉 opname van The Money Flow Experience t.w.v. 99,-. Hierin combineren we Hypnose en Breathwork om jouw innerlijke blokkade rondom geld op te heffen, zodat je je af kunt stemmen op de frequentie van vrijheid en direct meer vrijheid en flow kunt creëren in jouw financiën!

Zowel de Masterclass als de Bonus krijg je direct in je inbox.

“Ik ben nog bij het begin en moet nog veel leren, maar dit was super leerzaam en interessant. Ik weet nu direct welke ik eenvoudige stappen ik kan zetten! Dankjewel!” – Erika

YES! Count me in!

The Money Blueprint Intensive t.w.v. 44,-

60.000 gedachten per dag.. Slechts 5% bewust en 95% onbewust.. Heel eerlijk: In dat onderbewuste is een hoop ‘crap’ verzameld door de jaren heen. Dat klinkt misschien heftig, of niet, maar het zijn gedachten, ervaringen en een bepaald geloof dat je ooit gediend heeft, maar nu belemmerd om het vrije leven te creëren waar je zo naar verlangt!

Dus, hoe ben jij nou écht nog geprogrammeerd over geld? Hoe denk jij over Geld..? Het uitgeven..? Het ontvangen? En over rijke mensen? Heel veel mensen zeggen het één, maar diep van binnen geloven ze iets anders…

“IK WIL EEN VRIJ LEVEN”

Je kunt dan nog zo hard roepen “Ik wil een vrij leven creëren!” Maar als jij diep van binnen gelooft dat je het niet waard bent om geld aan uit te geven, kun je simpelweg geen geld in overvloed ontvangen.

Of als jij geloof dat je niet goed genoeg bent, of dat je ‘nooit genoeg’ aanmeldingen hebt voor je programma, dan blokkeer je de energie. Energetisch zend je dan onbewust de ‘verkeerde’ signalen uit, die niet matchen met overvloed, waardoor je dus ook geen overvloed aantrekt. 

Klinkt logisch, toch? Maar hoe nu verder?

In deze Money Blueprint Intensive video, ga je op een diep niveau aan de slag met jouw money blueprint zodat je van daaruit verder kunt gaan bouwen aan een VRIJ LEVEN!

Krijg direct toegang met de Black Friday Financial Freedom Bundel

de complete Money Medicine Healing Journey t.w.v. 1.111,-

“Dit is echt een van de meest bijzondere dingen die ik heb gedaan. Wauw. Dankjewel” – Kim

Dit is ZO’N magische Journey dat ik het niet makkelijk vind om hier woorden aan te geven. Het is echt een ervaring.. 

Niet je standaard Money Mindset, maar DEEP WORK. 

Je heelt letterlijk energetische wonden rondom Geld. 

En wat ik weet: deze Journey kan écht het verschil voor je gaan maken want dankzij alle healings gaat het echt shift teweeg kan brengen in jouw leven, dat van jouw dierbaren én in het collectieve bewustzijn. 

Marian volgde Money Medicine al en deelt:

“YES! Ik heb gevoeld hoe het is om geld als vriend te hebben. Ik deed vandaag de Familie Opstelling rondom Geld en voelde dat ik er met geld aan mijn zijde niet meer alleen voor sta. Ik voelde me gesterkt, blij en vol vertrouwen met geld als trouw bondgenoot naast me”. 

In de complete Money Medicine Healing Journey ontvang je de volgende healings:

  • Kick Off
  • Breathwork Healing sessie
  • Deep Emotional Healing meditatie 
  • Intensive: Familie opstelling rondom het thema geld
  • Medicijnwereld Hypnose


De complete Money Medicine Journey opent een portal voor je, waardoor Geld moeiteloos naar je toe kan stromen, via verschillende kanalen. 

En, nu ik dit allemaal op papier zet denk ik echt: ik ben gek dat ik deze complete bundel voor 197,- aanbiedt. 

Alleen al deze complete Money Medicine Journey kan je leven compleet veranderen.. 

En dat dan voor zo’n no brainer investering. 

Maar hey..

Dit is juist waar ik voor sta. 

Dat een vrij leven voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Want dat is het. Ongeacht wat je omstandigheden nu zijn, waar je vandaan komt of hoe je bent opgevoed.. Jij kan NU de keuze maken om het anders te gaan doen en écht voor dat Financieel Vrije leven te gaan. 

Ik faciliteer wat je nodig hebt. 

De praktische Tools, de stappen, de kennis, de wijsheid, de healings, de shifts..

De inspiratie, motivatie én activatie. 

Het enige wat jij nog hoeft te doen is JA zeggen tegen jezelf. 

En je aan te melden voor deze CRAZY Black Friday Financial Freedom Bundel.

Liefs, 

Kim