Werkt de BFFFB ook voor mij?
Ontdek het nu!

“Ik zit op het puntje van mijn stoel om op de koopknop te drukken, maarrrrr ik twijfel nog een klein beetje dat het niet voor mij zal werken…”

Ik zie je. 

Misschien twijfel je aan jezelf, aan het hele systeem van een Financiële Vrij leven creëren of zelfs aan mij (omdat je ‘gisteren’ pas over mij hoorde..)

Misschien ben je wel overwhelmed door alle informatie en weet je niet wat je nu moet doen. 

Of.. Het zou zomaar kunnen dat je in het verleden al meerdere cursussen gekocht hebt die niet voor je werkten.. dus terecht dat je je afvraagt WAAROM de Black Friday Financial Freedom Bundel (BFFFb) anders zou zijn…?

Ik snap het: de gedachte om in een ander programma te investeren kan weer spannend zijn. I know. Ongeacht wat het bedrag is, ik krijg ook nog altijd een kriebel in mijn buik als ik op het punt sta te  investeren.

Maar.. Mocht die twijfel nou teveel op je schouders drukken… Dan wil ik je helpen dit direct aan te pakken. 

Met liefde deel ik de TOP 5 meest gestelde vragen van geweldige mensen die zich willen aanmelden voor de Black Friday Financial Freedom Bundel, maar nog een twijfel hebben. 

Succesvolle ondernemers stellen VRAGEN en ze kunnen het zich niet permitteren om hun tijd (en geld!) te verspillen aan een aanbod dat niet PERFECT PAST!

Laten we beginnen met DE meest populaire vraag (serieus, DIT is dé ‘most frequently asked question’)

(Ik snap dat dit een relatief lange mail is! Zoek indien nodig jouw specifieke vraag op. Ze staan vet gedrukt

Q1. Ik heb in het verleden meer cursussen gekocht en die hebben niet allemaal voor me gewerkt. Wat maakt dit programma anders en zoveel deelnemers succesvol?

Alright, deze ga ik headfirst in. 

Want AL het materiaal waar je toegang tot krijgt, is anders dan welke cursus je ooit hebt gevolgd.. 

Why?

Dit is geen cursus!

Wat ik daarmee bedoel is, het bevat wel cursus elementen, maar het is veeeeel meer dan dat. Check de volgende stappen:

#1. INHOUD DIE JE IN ACTIE KRIJGT – Vooropgesteld, ik HOU van online programma’s, maar de meeste kunnen je gemakkelijk in de leer-modus’ houden. 

‘Kijken Kijken, niet… Doen’..

Gebeurt er vaak. 

Door de samenstelling van het aanbod wordt je echt in de actie modus gezet door je te laten focussen op de meest essentiële processen die je moet implementeren voor echte, meetbare resultaten:

  • In je kwaliteit van leven,
  • Je gevoel van vrijheid en;
  • De cash op je bankrekening. 


#2 Unieke healings op gebied van Money & Freedom
 

Oh! Heb je hier en daar nog een belemmerende overtuiging rondom Geld? 

Neem je toch nog klanten of opdrachten aan, terwijl het eigenlijk onderbetaald is, omdat je financiële druk voelt? 

Of voel je misschien nog een blokkade..?

Hier moet je vanaf. 

Just saying. 

En dat kan! In de Black Friday Financial Freedom Bundel vind je ALLES wat je nodig hebt, wat ervoor gaat zorgen dat je jezelf bij de 20% ‘Succesvolle, vrije minderheid kunt voegen’. 

Mensen die ECHT vrij leven. 

Waarin geld in overvloed stroomt. 

En die zich gelukkig en vrij VOELEN. 

80% zit namelijk gewoon vast. 

In een gouden kooi.. 

In het hoofd..

In het leven.. 

En als je daarbij wilt horen, he-le-maal oke! Dan is mijn wereld gewoon niet geschikt voor jou. 

Maar… ik kan het me niet voorstellen, anders zou je deze mail niet lezen 😉

Jij wílt vrijer leven. 

Je wílt meer tijd kunnen besteden aan jezelf en je (toekomstige) gezin. 

Je wílt dat je bedrijf doorgroeit.. 

En.. Dat gaat niet lukken door alleen maar meer ‘dingen te weten’

Er zijn namelijk zoveel slimme mensen met heel veel strategische kennis, en die het nog steeds niet lukt om echt VRIJ te zijn.

Dus…wat is het dan dat degenen die succes hebben (20%), scheidt van de massa a.k.a. degenen die uiteindelijk opgeven (80%)?

Die vraag heeft me ONWIJS beziggehouden de afgelopen jaren en ik zag gewoon het verschil. Daarom wilde ik een exclusief aanbod maken dat je écht helpt om een DOORBRAAK te creëren zodat je VRIJ kunt gaan leven en je die meetbare resultaten kunt gaan behalen:

  • In je kwaliteit van leven,
  • Je gevoel van vrijheid en;
  • De cash op je bankrekening. 


#3 Concrete stappen plannen & templates
Stapsgewijze plannen voor het creëren van een passief inkomen.. Je krijgt de exacte stappen die ik zelf al jarenlang gebruik en gefinetuned hebt om én vrij te kunnen leven.

Q2. Is de Black Friday Financial Freedom Bundel alleen voor ondernemers?

Nee. MAAR! De bundel is ook weer niet voor iedereen

Let me explain:

1) IEDEREEN wil vrij leven. Maar niet iedereen wil doen wat daarvoor nodig is. 

2) Ik ben er niet voor iedereen. Dat wil ik ook niet. Het irriteert me namelijk mateloos als mensen wel roeptoeteren over vrijheid, maar vervolgens lekker in hun comfortzone blijven en niet de stappen zetten die daarvoor nodig zijn. Ik wil daarom alleen mensen in mijn wereld die, net als ik, bereid zijn om een risico te nemen. 

En ik vraag geen 100k aan hoog-risico crypto investeringen van je.

Ik vraag een stap. Een goede. Buiten je comfort zone. Geen levensgrote sprong met 7 meter afstand… want dat is juist waar het vaak mis gaat rondom Geld & Financiele vrijheid, dat mensen te grote sprongen willen maken en daarom verlammen, daardoor niks doen en vast blijven zitten vanuit angst. 

Dat hoeft niet. 

Deze Black Friday Financial Freedom Bundel gaat je helpen in je MAGIC zone

Luister, als je ‘nieuw’ bent binnen ‘vrij leven land’, dan vraag ik je wel om met een verlangen te komen. Een verlangen om écht vrij te leven en het levende voorbeeld te zijn voor je (toekomstige) kinderen. 

En ik ga je echt op geen enkele manier overtuigen dat dit hele ‘Vrij leven-gedoe’ kan werken. Ik weet het. Ik leef het. En heb al 10.000’n mensen erin mogen begeleiden. 

Zoals Anne. Ze stuurde me een berichtje:

“Het was dinsdag en ik had spontaan zin om naar het terras te gaan. Normaal zou ik dat nooit doen, want met mijn gezin en werk is er altijd wel wat te doen. Maar ik besloot tóch te gaan. Mét mijn partner. En wat hebben we genoten. Ik voelde me echt op en top VRIJ!”

En als jij nog niet ALL-IN wilt gaan om dit écht te gaan creëren, doe dan geen moeite om mee te doen. Want als deelnemers zich aanmelden, dan gaan we aan de slag! 

Q3. Heb ik al veel Geld nodig om dit te laten werken?

Nee. Absoluut niet! Maar ik weet wel…je kunt dit niet alleen.

Sterker nog, de meeste mensen die ik hoor en die vast zitten, onzekerheid zijn of financiële druk ervaren, proberen dit alleen te doen. “ik probeer het nog wel even zelf” hoor ik dan. Of “Ja, maar ik moet eerst nog even sparen”.. 

De meeste mensen blazen het idee van ‘een Vrij Leven’ zo snel op. Ik begon ook met paar euro op de bank. 

Ik had net een vaststellingsovereenkomst getekend bij mijn voormalig werkgever en het maandsalaris dat ik meekreeg, gaf ik uit aan een rondreis op Bali. 

Ik kwam net uit de WW, waar ik de startersregeling had gevolgd wat neerkwam op zo’n 1200,- per maand.. 

Maar ik leerde: 

“If you are not rich by now, there is something you don’t know”

En ik besefte me:

“Als er iets is dat ik niet weet, geeft dat helemaal niks. Dat betekent gewoon de uitnodiging dat ik nog iets kan leren.”

Maar.. daarvoor moest ik wel investeren. 

Zonder de juiste processen, systemen, mindset en healings gaat het behoorlijk moeilijk voor je worden. Je kan wel een VRIJ leven creëren, maar het gaat veel langer duren dan nodig en het is een veel grotere struggle (in je hoofd én voor je bankrekening). 

Dus. 

Hier komt jouw keuze:

  1. Blijf je waar je nu bent, veilig en ‘comfortabel’..?
  2. Of, voel je nu meer rust (en misschien zelfs een tikkeltje excitement), let’s do this!


KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN de Black Friday Financial Freedom Bundel VOORDAT DE DEUREN SLUITEN!

Liefs, 
Kim

P.S. Vraag je je nog steeds af of de Black Friday Financial Freedom Bundle iets voor jou is? Mijn team en ik staan voor je klaar om persoonlijk met je te chatten en je specifieke vragen te beantwoorden. Klik hier om te DM’n via instagram.