TROMGEROFFEL, want hier is ’ie dan

Yeaasss!! Misschien dat je inbox ontploft met aanbiedingen, je social media feeds overstromen met advertenties maar geloof me, dat wat je in deze mail vindt, kan je leven compleet veranderen!

Zoals ik afgelopen week al mailde heb ik een geweldige, eenmalige, nog nooit eerder vertoonde en nooit meer terugkomende SUPER VETTE Black Friday Week-Actie voor je:

De Black Friday Financial Freedom Bundle!!

Want, Voor een gelukkig en vrij leven met meerdere succesvolle inkomstenstromen heb je nodig:

 • Financiële Educatie, zodat je SLIM wordt rondom Geld en niet eenvoudigweg meeloopt met de media, de banken, een boekhouder of de buurvrouw… Je wilt echt ZELF met vertrouwen keuzes kunnen maken, simpelweg doordat je KENNIS hebt van- en over Geld. En geloof me, dat is echt geen abracadabra zoals vele fiscaal juristen, banken of overheden het laten lijken.

  Het is echt niet moeilijk om (meer) financiële vrijheid te creëren, echt niet! Toen ik aan deze journey begon en de kennis ging toepassen, waar jij toegang tot kunt krijgen, ging ik binnen 1 jaar, van 1 naar 5 (!) inkomstenstromen!

  En geloof me, dat was echt niet omdat ik opeens een spaarrekening gevonden had waar nog tienduizenden euro’s (of tonnen) op stonden.. Ik had ook geen erfenis gehad en ook geen schenking oid van een familielid. Allemaal niet.

  De groei in inkomen via verschillende stromen creëerde ik zelf, dankjewel KENNIS. Ik had er namelijk voor gekozen om flink te investeren in events (door heel Europa) om financieel vrij te worden.

  Ik leerde namelijk: Net als dat een chirurg moet leren opereren, kun je ook gewoon leren om financieel vrij te worden. Het is geen rocket science, je moet alleen de kennis op doen. En dan oefenen.

  En dat vind ons brein misschien spannend, geloof me, I’ve been there! Maar er zijn echt hele eenvoudige manieren, die weinig risico met zich meebrengen, zodat jij óók financieel vrijer kunt gaan leven!

  En met de Black Friday Financial Freedom Bundle ga jij dit ook leren én durven én toepassen! Ik neem je namelijk stap voor stap mee in deze journey met verschillende trainingen!


Deze Bundel bevat namelijk niet maar 1 training.. 

Je krijgt toegang tot mijn beste- meest life changing en praktische werk dat ik tot nu toe gemaakt heb:

 • The Millionaire Mind Masterclass t.w.v. 88,-
 • Financial Freedom Secrets t.w.v. 555,-
 • The Money Blueprint Intensive t.w.v. 44,-


Zoals Patricia, die deelt:

“Ik lig te stuiteren in m’n bed, er komt weer van alles op mijn pad, zo gaaf🙏

Ik heb al veel gemanifesteerd de afgelopen jaren, alleen liep ik tegen beperkende overtuigingen aan die ik nu heb kunnen omzetten! Dank daarvoor!💖  Afgelopen vrijdag m’n 3e fotografie opdracht afgerond, heel bijzonder dat ik ‘deze richting op wordt gestuurd’. Van de eerste keer gratis (spannend, onzeker) naar 200,- voor de 2e reportage naar 350,- voor de 3e, plus apparatuur die ik heb geholpen, betalen zij én ik heb een fotoboek optie aangeboden a 225,-!”

Maar dat is nog niet alles!

Want!

Naast de praktische tools die ik je stap voor stap aanreik in de Masterclass en de mindset shifts die je gaat maken, heb je écht ook healing nodig op een dieper niveau.

Zoals Einstein zei “You cannot solve a problem on the same level of consciousness that it has been created”. Je zult je bewustzijn moeten verhogen. 

En je moet op een andere frequentie gaan trillen, om die zogenoemde ‘vibrationele match’ te worden met de hoeveelheid geld en de financiële vrijheid waar je zo naar verlangt. 

Daarom! Ga ik je helpen. En echt, terwijl ik dit aanbod bedenk denk ik: “Kim, dit is echt té going crazy.. dit moet je niet doen!”

Maar ik ga het toch doen. 

Omdat ik wéét dat dit het verschil voor je gaat maken. 

Je leven gaat compleet veranderen als je dit gaat doen. Daarom.. Krijg je nu ook.. 

De complete..

Money Medicine Healing Journey t.w.v. 1.111,-, Inclusief in deze Black Friday Financial Freedom Bundle!

De totale waarde van dit aanbod is dus:

 • The Millionaire Mind Masterclass t.w.v. 88,-
 • Financial Freedom Secrets t.w.v. 555,-
 • The Money Blueprint Masterclass t.w.v. 44,-
 • Money Medicine Healing Journey t.w.v. 1.111,-


1798,- !

Maar.. Nu komt het. 

En je verwacht ‘m natuurlijk al:

De Black Friday aanbieding.. 

Houd je vast..

Want daar komt ‘ie.. 

Tromgeroffel..

Jouw investering, voor deze Black Friday Financial Freedom Bundel is nu geen 1798,-

Maar.. 

Alleen dit weekend..

197,-!!!!

Say whaaaaatttt?!!!!

Jep, I know, I told you I was going crazy!

Ik gun het je namelijk echt.zo.ontzettend. 

100%. 

From the bottom of my heart. 

Dat jij óók zo’n gelukkig en vrij leven gaat ervaren mét meerdere vormen van inkomen. 

En dat je het levende voorbeeld kunt zijn voor je (toekomstige) kinderen, dat alles in dit leven mogelijk is!

Pak je kans! 

Gun jezelf dit cadeau met de Black Friday Financial Freedom Bundel

Maar hey.. Dit is nog niet alles ik heb er nóg een BONUS bij voor je. Omdat ik wéét hoe makkelijk is om vast te gaan zitten in de Financial Freedom Journey. Heel veel mensen maken het namelijk heel zwaar, terwijl het lícht hoort te zijn. En heel veel mensen nemen het té serieus waardoor te gaan trillen op een frequentie van tekort. 

Wat je wilt om dat te voorkomen, is blijven SPELEN!

JOY blijven ervaren. 

Want dat is een van de hoogste frequenties waarin je kunt vibreren en van daaruit kun je de Money Magic van het Universum zélf gaan ervaren. 

Daarom krijg je, bij de Black Friday Financial Freedom Bundel ook nog eens:

The Money Game! t.w.v. 97,-

Echt, als je deze mail tot hier hebt gelezen, dan is dit JOUW moment. 

JOUW kans. 

Dus, pak ‘m. 

En stap in de Financial Freedom Journey met de Black Friday Financial Freedom Bundel 

You are amazing!

Liefs, 
Kim