.

High End 1 op 1 coaching

Voor zelfbewuste, ambitieuze vrouwen, die vanuit hun hart, met meer zelfvertrouwen en focus willen knallen met hun business

Coaching op maat

Geen trucjes zoals in een online programma. Maar een een persoonlijk traject volledig afgestemd op wat jij nodig hebt: 

In verbinding met jezelf en het grotere geheel.

 

Focus

Focus zorgt voor rust en van daaruit kan je intuïtie veel makkelijker stromen.  Dus: Wirwar aan ideeën uit je hoofd, op papier, in een kraakhelder plan dat goed voelt. 

Time to shine!
Ik houd je accountable.

Evenwicht

Mannelijke energie voor focus, structuur en helderheid.
Vrouwelijke energie om je gevoel, zachtheid en liefde te laten stromen. 

Perfect evenwicht zodat jij kunt gaan stralen van uit je innerlijke kracht. 

Online, face to face

Super efficiënt want je bent al druk genoeg, toch?

Wel optimale verbinding. Belangrijk. Coaching is mensenwerk.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we aan de slag!

Stappenplan

Als jij kiest voor persoonlijke coaching op maat

Stap 1: Ontwaak je heldin

Tijdens een online Cut the Crap sessie brengen we in kaart waar je aan kunt werken om een gelukkig en vrij leven te creëren.

Je blinde vlekken worden helder, zodat je weet wat je te doen staat.

Als het voor ons beiden goed voelt, start het traject. 

Stap 2: Jouw traject, volledig op maat

We werken volgens de GROEI methode, je wilt tenslotte groeien toch?

Goal: Waar wil je staan aan het einde van het traject?
Reality: Hoe sta je er nu voor?
Options: Welke mogelijkheden zijn er binnen jouw omstandigheden?
Energy: Hoe voel je je hierover?
Implementation: We maken concrete afspraken zodat je in beweging komt én blijft

Een Heldinnenreis, volledig op maat. Dat is dé ultieme kracht van 1 op 1 coaching: Maatwerk. Zodat jij écht resultaat behaalt!  

Stap 3: Puzzelstukjes vallen in elkaar

Stap voor stap bewandel je jouw pad. Doordat je echt in beweging komt, ervaar je dat de puzzelstukjes van je leven in elkaar gaan passen.

Je weet wat je moet doen, waarom en hoe je dat aan kunt pakken, stap voor stap. Kleine stappen brengen grote dingen!

Ik gids je in jouw reis zodat je er niet alleen voor staat. 

Stap 4: Stok achter de deur

Met mij als jouw persoonlijke coach heb jij altijd een stok achter de deur. Iemand waarmee je afspraken maakt en waarvan je voelt dat je ze na wilt komen. Je staat er niet alleen voor en dat is juist zo fijn.

Daarnaast help ik je om belemmeringen die oppoppen te doorbreken, zodat jij super snel verder kunt groeien.  

Het coachtraject heeft maar 1 doel: dat jij met meer focus en zelfvertrouwen, meer omzet gaat draaien en kunt leven van je eigen bedrijf!

Stap 5: Successen vieren

Stil staan bij wat je doet en wat je bereikt. Successen vieren.

Ook dat doen we!

Want tijdens jouw heldinnenreis, is het ook belangrijk om te genieten!

 

Succesverhalen van heldinnen

 

Voordat ik startte met het coachtraject had ik twijfels: ik het spannend vond om zoveel geld uit te geven, niet wetende of ik het terug zou verdienen. Ik liep tegen onzekerheid aan en vond het lastig om echt voor mezelf en mijn waarde te gaan staan als ondernemer en als coach.

Dankzij het coachtraject heb ik leren verkopen vanuit mijn hart en voelt het voor mij nu niet meer bezwaarlijk om mijn diensten aan te bieden. Inmiddels voel en ervaar ik hoeveel waarde ik lever aan mijn klanten en dat zorgt voor een veel hogere omzet!

Daarnaast heb ik meer focus en werk ik veel efficiënter waardoor ik weer tijd overhoud voor mijn gezin.

Kim heeft me geleerd om in te zien dat ik mijn klanten eigenlijk iets ontneem, als ik ze mijn diensten niet aanbiedt. Kim is een goede coach: Ze is betrouwbaar, inspirerend en eerlijk. Ze helpt je privé maar ook zakelijk met je sales en het handig inrichten van je bedrijf zodat je meer tijd en energie kunt steken in je core business!

Ondanks mijn twijfels als ‘kan ik het niet ook zelf? en ‘Het is wel een hele investering; ga ik dat er ook uit halen?’ Ben ik super dankbaar dat ik JA gezegd heb tegen de coaching! Ik had te weinig focus en kwam niet op gang maar dankzij de coaching heb in een hele korte tijd heb ik mega stappen gemaakt! Ik ben zichtbaar op social media, mijn doelgroep is helder en ik ben er actief mee in gesprek gegaan, ik heb inzicht in mijn product-prijsbepaling én ik heb mijn eerste traject verkocht.
Waar ik door het bomen het bos niet meer zag, heb ik nu focus! Ik weet nu ook dat het niet een kwestie is van ‘harder’ werken, maar dat de energie in mij effect heeft op alles. 
Kim is een super fijn mens en een hele waardevolle coach. Ze denkt echt met je mee en combineert actiegerichtheid met spirituele energie/aandacht. Die combinatie was echt uniek en maakte voor mij echt het verschil. Ik zou haar zeker aanraden!

Esther – Bariatrisch lifestylecoach

“Ik wilde heel graag voor mezelf gaan maar ik had allerlei belemmerende overtuigingen die mij tegen hielden. Gelukkig heb ik mezelf het coachtraject cadeau gedaan en heb ik onwijs veel bereikt: Mijn website concreet vorm gegeven, mijn prijzen bepaald, omzet gedraaid en doordat we elke gesprek concrete to do steps bespraken, kwam ik echt in actie! Ik ben nu actiever in mijn onderneming, weet wat ik wil verkopen en waar ik voor sta.
Kim is een hele fijne stok achter de deur. Ze is puur, daadkrachtig en een mix van spiritualiteit en stevig met beide voeten op de grond. Ook dingen serieus nemen die ook gewoon zo zijn. Je voelt je écht door haar gehoord. “

Eliza Koeijvoets – Coach voor kinderen en ouders

“Voordat ik startte met het coachtraject had ik last van uitstelgedrag en faalangst en ondernam ik steeds maar geen actie. Dankzij Kim heb ik veel meer zelfliefdedaadkracht en structuur en worden mijn dromen werkelijkheid

Ik vond het ook super fijn dat Kim spiritueel is, met me mee dacht en me uit durfde te dagen zodat ik écht in actie kwam. Ze is een pittige, vrolijke en directe coach die je helpt om uit je comfortzone te stappen, zodat je stopt met twijfelen en ook écht gaat DOEN waar je van droomt!”

– Fiona – Singer & Songwriter

“Ik had al zóveel geïnvesteerd in online programma’s, dat ik twijfelde of ik wel nog meer in mezelf moest investeren. Gelukkig bood Kim persoonlijke coaching aan, waardoor ik echt ging DOEN. We maakten elk gesprek concrete afspraken en bespraken deze ook, zodat ik in beweging bleef en snel resultaat behaalde. Daarnaast hielp Kim me eenvoudig door een aantal struggles heen, waardoor ik snel verder kon. Dankzij de coaching heb ik mijn plezier weer terug, heb ik onwijs veel tijd bespaard en mijn eerste betaalde Challenges al succesvol georganiseerd! Het fijne aan Kim vind ik dat ze zowel direct en to-the-point is, als dat ze zich heel goed kan invoelen. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten zodat je elke keer precies weet wat je te doen staat.”

– Margreet – Lifestyle coach

“Ik twijfelde even of de investering in het traject het wel waard zou zijn en of ik het niet gewoon alleen moest doen. Ik ben blij dat ik er toch voor ben gegaan want ik weet ik weer helemaal wat me te doen staat en waarom ik hier op aarde ben!
Binnen 3 maanden staat mijn nieuwe concept als een huis, heeft het me klanten opgeleverd en ik heb veel rust en vertrouwen voor de toekomst! Daarnaast heeft de samenwerking met Kim me ook het vertrouwen gegeven dat ik expert ben in wat ik doe en dat ik daar voor mag gaan staan. Verder een hoop helderheid wat betekent dat ik vooral echt mijn missie kan volgen!
Kim is aan de ene kant een hele sterke coach die de juiste vragen stelt en doorvraagt en aan de andere kant ook gewoon een relaxte chick waar je lekker mee kunt sparren en die niet bang is om haar eigen ideeën te delen. Ik vond alle sessies super waardevol en ik zou de coaching zeker aanraden aan iedereen aanraden die voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt.”

– Carlijn – Dietist zonder dieet 

Voordat ik met Kim aan de slag ging, merkte dat ik regelmatig tegen overtuigingen aan liep die me niet verder hielpen. Het waren eigenlijk altijd overtuigingen die me in de weg stonden richting mijn doel. Hier wilde ik graag mee aan de slag!  Al direct na het eerste gesprek voelde ik dat ik enorm op 1 lijn lig met Kim. Onwijs veel respect voor haar aanpak, haar moed en de kracht waarmee ze mij kon helpen.  Ik kan Kim voor de volle 100% aanraden bij anderen! 😀

– Carlijn Ottens

Cut the Crap and Chase your dreams

Ik kan je helpen als coach, als jij

Jezelf herkent in één van onderstaande punten:

 • Droomt van een gelukkig en vrij leven met een succesvolle eigen business.
 • Openstaat voor spiritualiteit.
 • Daadkrachtig bent. 
 • Openstaat voor Meditatie en visualisatie
 • Knopen door kunt hakken.
 • Wilt groeien.
 • Je hart weer wilt volgen i.p.v. in je hoofd blijven hangen.
 • Bereid en in staat bent om in jezelf te investeren. 

Yes? Are you ready to shine?

Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS Cut the Crap coachsessie.

Ik kan je niet helpen als jij

 • Twijfelt of je wel een coach nodig hebt (Ja die heb je, anders was je hier niet)
 • Klaagt
 • Spiritualiteit zweverig vindt.
 • Niet open staat voor verandering.
 • Niet bereid of in staat bent om in jezelf te investeren.
 • Denkt dat een coach alles voor jou op kan lossen.
 • Denkt dat je dromen met een quick fix kunt realiseren.

Klaar voor meer focus, zelfvertrouwen en omzet, zodat je kunt gaan léven van jouw bedrijf?

High end Heldinnen traject

4 maanden

✅ Traject alleen voor zelfbewuste, ambitieuze vrouwen die open staan voor spiritualiteit.

✅Persoonlijke coaching op maat met wekelijks contact

✅ Je overwint obstakels en gaat shinen!

✅ Bewezen strategieën gecombineerd met gevoel

✅ Concrete acties en afspraken vanuit de juiste energie 

✅ Een stok achter de deur

✅ Je creëert focus en vergroot je zelfvertrouwen zodat jij gaat doen waarvoor je hier op aarde bent.

5000,-

excl. BTW bij betaling in 1x

Betaling in termijnen is mogelijk

Ontwaak de Heldin in jezelf

Zet nu een eerste stap

en vraag een intake aan